Lees de Officiële Beschrijving

Contact Discografico De cursus is een eenjarig project in zijn soort, gebouwd op de wensen en behoeften van leerlingen die van plan is om te verbeteren en maak een carrière in de showbusiness als zanger en / of muzikant. De cursus voorziet in het ontwerpen en maken van een opname project, dat zal worden gerealiseerd met de steun van een gespecialiseerd team, en om de kunstenaar te bereiden als geheel.

Het is ons vaste voornemen verbeteren van de artistieke eigenaardigheden van elk individu en elke solist opkomende band. Samen zullen we de productie, distributie evalueren en communicatie nodig heeft om ons doel te bereiken: de artistieke / professionele groei van onze kunstenaars.

Stappen van de PROJECTONTWIKKELING

Artiesten Development

De kunstenaars zullen worden onderworpen aan een hoorzitting geschiktheid voor de cursus en dan zal een programma dat tot doel heeft om voort te bouwen op hun sterke punten, door de samenstelling van de nieuwe en de opstelling van covers en de opname worden gemaakt.

Eenmaal gevestigd tracks van een groter potentieel zal de echte opnemen en mixen sessies starten. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de samenstelling fase, opname, mastering en mengen van de tracks, dit om ervoor te zorgen onze kunstenaars de mogelijkheid om een ​​professioneel product, hoge kwaliteit te hebben. Daarom, in aanvulling op de samenwerking met musici, arrangeurs, componisten van onze academie we zijn blij om samen te werken met een groot muzikant en componist als Vladi Tosetto, componist Giorgia, Eros Ramazzotti en vele anderen, naast het feit dat onze songwriting leraar hij samen met ons projecten van nationaal belang.

Artiesten Production

Wij creëren en produceren van muziek video's in de studio en buiten met professionele apparatuur voor de opnames, video-editing en post-productie. De bedoeling is om onze kunstenaars een kwaliteit project promotable via de traditionele tv-zenders aanbieden, via web-tv en op ons Youtube kanaal.

We leven organiseren externe en interne evenementen om onze opnamestudio in om onze kunstenaars en hun muzikale projecten te promoten. Wij zijn uitgerust met professionele apparatuur die zorgen voor een on-line Streaming om ervoor te zorgen dat de gebeurtenissen hebben een breder publiek en zonder territoriale Conni, door de distributie van audio- en video-inhoud in real time op het internet. We organiseren ook promotionele en educatieve live wedstrijden voor solisten en bands.

Bevordering van de kunstenaar

Tegen het einde van de cursus zullen we een showcase waarin kunstenaars zal presteren in de voorkant van een groep van vertegenwoordigers van de muziekindustrie (record, A & R, producenten) te organiseren. Bij deze gelegenheid, kunnen de kunstenaars ook hun projecten in te dienen aan de vertegenwoordigers in de vorm van cd's, videoproducties en nieuwe nummers.

We werken aan het muzikale project, gemaakt door kunstenaars door middel van grote digitale kanalen en web-gebaseerde platforms (I-Tunes, SPOTIFY, muziek van de appel, Amazon, Google Play) te promoten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 3 andere vakken van Jul academy »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
2,300 EUR