Kruispunten ii - veiligheidsvraagstukken en Centraal-Europa

Collegium Civitas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Kruispunten ii - veiligheidsvraagstukken en Centraal-Europa

Collegium Civitas

Overzicht

Met de ineenstorting van de Sovjet-Unie, veel van de landen van Midden-Europa snel verplaatst om zich los te maken van de Russische invloedssfeer en sloot westerse instellingen, waaronder de NAVO en de EU. Het westen zag dit als de vervulling van het recht op zelfbeschikking; Rusland de neiging om het te bekijken als een dreigende beweging doet denken aan "omsingeling." Deze cursus zal onderzoeken de complexe historische wortels van de tegenstrijdige houding tussen de NAVO en de EU enerzijds en Rusland anderzijds, en laten zien hoe dit van invloed is op de gebeurtenissen in Oekraïne en daarbuiten. We zullen het belang van intelligentie te bespreken in de duistere wereld van de hybride oorlog. We zullen bespreken hoe energie en niet-energetische grondstoffen een rol spelen in het veiligheidsbeleid. We zullen ook kijken naar de rol die de traditionele en nieuwe media spelen in staatsveiligheid en welke landen moeten doen om cyberbeveiliging te versterken binnen hun grenzen.

Midden-Europa zullen op al deze facetten als casus om de problemen te begrijpen worden besproken. Polen steeds belangrijker als een regionale speler komt tot uiting in het feit dat de NAVO-top in Warschau zal worden gehouden in juni 2016. Studenten zullen de top acht te nemen en zal ook toegang hebben tot personeel en faciliteiten normaal beperkt voor het grote publiek. Vanwege de aard van deze mogelijkheden, de ruimte beperkt is en de prioriteit voor de inschrijving voor deze cursus gaat naar studenten die zich inschrijven in ten minste een andere koers.

Programma structuur

Crossroads I is niet een voorwaarde voor Crossroads II, echter zal prioriteit worden gegeven aan studenten die zich inschrijven in beide cursussen.

Entry kwalificatie

Middelbare school / secundair onderwijs (of hoger)

Er zijn geen vereisten voor deze cursus. Eerdere studies, achtergrond en / of interesse in de internationale betrekkingen, veiligheid studies, militaire studies, geschiedenis behulpzaam.

De documenten van binnenkomst kwalificatie worden in de volgende talen aanvaard: Engels.

Vaak kunt u een geschikte transcript van uw school te krijgen. Als dit niet het geval is, zal je officiële vertalingen samen met geverifieerde kopie van het origineel nodig.

Taaleisen

Engels

Andere eisen

Ten minste 1 referentie (s) moet worden verstrekt.

Een motivatiebrief moet worden toegevoegd aan uw aanvraag.

Collegegeld

$ 2,995.00 per programma korting wordt toegepast indien de combinatie van beide Crossroads I of Crime and Punishment met Crossroads II.

Kosten programma zijn collegegeld voor onderzoek zoals geschetst, gedeelde accommodatie, pre-departure materialen, lokale oriëntatie, ziekte- en ongevallenverzekering, luchthaven vergadering, cultureel programma, en in het land te ondersteunen. Lunches zijn inbegrepen MF en tijdens de reis segmenten (indien van toepassing) het ontbijt is ook inbegrepen.

  • Aanvraagrechten $ 50,00 eenmalige
  • Stort $ 250,00 eenmalige
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
15 dagen
Voltijd
Price
Prijs
2,995 USD
Inschrijfgeld $ 50; Storting $ 250
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates