Kostschool Cursus

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Boarding School Experience van Bucksmore laat studenten van 10 tot 13 jaar kennismaken met het leven op een zelfstandige woonschool. Op King Edward's School in Surrey zullen studenten zich voorbereiden op de academische strengheid van internaten en ervaring opdoen met het leven met andere studenten.

Boarding School Experience is een ideaal programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een Britse kostschool.

Inbegrepen in Bucksmore Boarding School Experience

 • Volpension accommodatie in een traditioneel Engels internaat.
 • Verzekering.
 • Luchthaventransfers.
 • Gepersonaliseerde rapportkaart
 • Ingangen naar attracties op excursies.
 • Volledig activiteitenprogramma.

Cursus details

Boarding School Experience omvat:

 • 20 uur Engelse les per week.
 • 2 dagexcursies inclusief bezoeken aan toonaangevende kostscholen.
 • Volledig middag- en avondactiviteitenprogramma inclusief sportieve, culturele en leuke spelletjes.
 • Gepersonaliseerde rapportkaart
 • Mock-toelatingsexamen.
 • Maximale klasgrootte van 11 studenten.

Activiteiten en excursies

De dienstregeling van de Boarding School Experience wordt gepland en georganiseerd door een speciale Activity Manager, die verantwoordelijk is voor het kiezen en coördineren van wekelijkse activiteiten en excursies. Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een Activity Manager is om te reageren op verzoeken van studenten en ervoor te zorgen dat alle studenten een fantastische tijd hebben tijdens hun verblijf.

excursies

Elke week zijn er twee dagexcursies en een reis van een halve dag naar een verscheidenheid aan bestemmingen. Studenten worden bij alle excursies vergezeld door personeel en kunnen indien nodig vrijetijdsbesteding krijgen. Populaire bezoeken zijn onder andere:

Londen

Excursies naar Londen kunnen vele vormen aannemen, zoals wandeltochten op beroemde locaties zoals het centrum van Londen (Buckingham Palace, Big Ben, Houses of Parliament, Trafalgar Square en 10 Downing Street) en Greenwich (Royal Observatory, National Maritime Museum

Oxford

De historische rivaliteit van Oxford met Cambridge, opgericht in het jaar 1542, bestaat al meer dan 800 jaar. Tijdens een rondleiding door de stad zien studenten bezienswaardigheden zoals Carfax Tower, Bodleian Library, Christ Church Cathedral en de 'Bridge of Sighs' en vele Oxford University Colleges.

Brighton

Deze badplaats ligt aan de zuidkust van Engeland. Bekend om zijn Brighton Pier, krijgen studenten de kans om het Sea Life Centre te bezoeken of op het Brighton Wheel te gaan, waar ze uitzicht hebben op de kustlijn van Engeland.

On-site activiteiten

Studenten zullen ook andere Britse topscholen bezoeken om vervolgens meer vertrouwd te raken met de instelling van het internaat.

126585_BucksmorePembroke0669a.jpg

Activiteiten

Het sociale programma is een belangrijk onderdeel van elke zomerschoolervaring en is een geweldige manier voor studenten om te socialiseren en hun Engels met elkaar te oefenen. Naast traditionele activiteiten zoals sporttoernooien, talentenjachten en disco's, zijn andere voorbeelden van Bucksmore-activiteiten:

Zeker weten!

Een teamgame waarin teams van studenten gokken op een reeks uitdagingen die door andere studenten of medewerkers worden uitgevoerd. Teams ontvangen punten voor de correct gekozen winnaar van elke taak en het team met de meeste algemene punten wint een prijs!

Versla de klok

Op verschillende locaties in de school zijn verschillende uitdagingen die studenten zo snel mogelijk moeten voltooien.

Quiz avond

Studenten worden opgesplitst in teams en krijgen een uitdagende en opwindende quiz. De winnaars van de quiz ontvangen een fantastische prijs georganiseerd door de Activity Manager.

data

De prijs per week bij Boarding School Experience voor kinderen van 10-13 jaar in Tonbridge is £ 1.400.

Duur van het verblijf data Plaats
Cursussen van 2 tot 4 weken beschikbaar 7 juli - 4 augustus King Edward's School

Inbegrepen in cursusgeld

Prijzen zijn volledig inclusief, wat betekent dat het enige geld dat studenten mee moeten nemen is voor souvenirs!

accommodatie

 • Ontbijt lunch en diner.
 • Lunchpakketten op excursiedagen.
 • Wi-Fi beschikbaar in het hele College.
 • Persoonlijke reisverzekering.
 • Vervoer van en naar de luchthavens van Heathrow en Gatwick.
 • Wassen eenmaal per week.
Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

The story of Bucksmore Education begins in 1979 when British Educationalist Michael Reise founded a secondary school at Buckswood Grange. ‘Buckswood Summer Programmes’ was also established as a summer ... Lees meer

The story of Bucksmore Education begins in 1979 when British Educationalist Michael Reise founded a secondary school at Buckswood Grange. ‘Buckswood Summer Programmes’ was also established as a summer school for international students wanting to learn English. Lees Minder
Greenwich , Wormley , Lewes , Cambridge , Oxford , Londen , New York , Tonbridge , Oxford , Oxford , Cambridge , Oxford + 11 Meer Minder