Korte Cursus In Music Management

European School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Korte Cursus In Music Management

European School of Economics

De ESE Professional Programme in Music Management is ontworpen als een middel van het verstrekken van studenten met een echt werkende structuur om hen te begeleiden in deze aangeboren woest en zich snel ontwikkelende gebied. De Music Management cursus is ontwikkeld om de behoeften van studenten die wensen om een ​​business en management carrière in de muziek industrie te voldoen.

Een serie lezingen, seminars en workshops met zowel reguliere als het bezoeken van specialisten uit de industrie introduceert kandidaten voor de belangrijkste aspecten van de muziek business, met inbegrip van het verbintenissenrecht, intellectuele eigendomsrechten, kunstenaar management en de opname-industrie. Succes in de hedendaagse wereld van de muziek is in toenemende mate afhankelijk van zakelijke know-how. Evaluatie van het programma is meestal door middel van een groep project en presentatie.

Langs het parcours, vindt u de fundamenten van de Bedrijfs muziek te leren en een solide basis waarop u kunt groeien in alle richtingen te bereiken. Eenmaal daar, zal de cursus u helpen uw gebied van belang te kiezen en zal u voorzien van het juiste gereedschap om zich te specialiseren.

Maar, nog belangrijker, deze cursus is over wie je bent, wat je werkelijk wilt en hoe het te bereiken. Kortom, het gaat over het creëren, gericht en het vervullen van uw droom. Omdat beide, kan de filmindustrie en je terecht gezien worden als dat: fabrieken van dromen.
En deze cursus is over het helpen van deze fabrieken medewerken ten goede.

Het programma bestaat uit 4 modules. Elke module omvat een 3-Uur sessie per week gedurende 10 weken, plus een optionele 3-maanden durende stage programma na afronding van alle modules.

Stage: Beschikbaar

Gebruikte taal: Engels

Cursus Duur:

  • 3 maanden = 130 in-class uur + herziening / lezen week + examen week
  • Stage (optioneel): 3 maanden

Stage (optioneel):

Studenten die van plan zijn deel te nemen aan een stage moet een beoordeling door de ESE Plaatsing Officer eerste ondergaan.
Bij het in aanmerking komt wordt geacht, zal gastbedrijven aan elkaar worden besloten met de plaatsing Officer die de student zal helpen bij het verkrijgen van een stage bij het bedrijf van de keuze. Kandidaten moeten een CV en ondergaan een succesvolle interview voor hun aanvaarding.

Cursus structuur:

Elke module heeft een wekelijkse 3-uur durende les (totaal 13 uur per week, van maandag tot en met vrijdag)

Assessment:

  • Mid Term Assessment (40%)
  • SLOTBESCHOUWING (60%)

Toelatingseisen: High school diploma of gelijkwaardig

Cursusdata:

van 2 mei - 30 juli 2017.

Voertaal: Engels.

Cursuskosten:

Inschrijfgeld € 600 + collegegeld € 4,500

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 maanden
Voltijd
Price
Prijs
5,100 EUR
Locations
Italië - Rome
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Italië - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Inschrijfgeld € 600 + collegegeld € 4500