Korte Cursus In Media, Beleid & Advocacy In Humanitaire Acties

Liverpool School Of Tropical Medicine

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Korte Cursus In Media, Beleid & Advocacy In Humanitaire Acties

Liverpool School Of Tropical Medicine

Media, Policy & Advocacy in Humanitarian Action

3 goede redenen om te studeren

1.

Deze spannende cursus gaat in op de relatie tussen media en politieke macht, en zorgt ervoor dat u nooit meer te zien van de media, met inbegrip van sociale media, op dezelfde manier.

2.

U krijgt de gelegenheid om gefilmd media presentaties onder de leiding van een vooraanstaand expert op humanitair gebied te oefenen hebben.

3.

Door regelmatig informatie naar belangrijke doelgroepen van het algemene publiek aan de overheid en internationale beleidsmakers, de media speelt een grote rol in het publieke debat vormgeven.

Deze cursus is bedoeld om studenten met kennis en kritisch inzicht in politieke debatten over westerse humanisme en kwesties met betrekking tot de media en de hulpverlening, het beleid en belangenbehartiging te bieden.

Opzet van de cursus

 • Realist en de liberale perspectieven op humanitaire interventie.
 • Media en oorlog
 • Rwandan Genocide
 • Humanitaire crisis en de Amerikaanse interventie in Afghanistan en Irak; omgaan met humanitaire crisis tijdens de oorlogen van nationaal belang.
 • Politiek en Media Energie betrekkingen met inbegrip Manufacturing Consent, indexeren, en de politieke strijd media
 • Al Jazeera
 • Fox nieuws
 • Media-state-hulporganisatie interacties
 • Empathie, afstand, oppervlakkigheid, negativiteit en etnocentrische framing van ontwikkelingsland crises
 • Media en buitenlands beleid: de CNN-effect, soorten media effect en de reikwijdte van media-aandacht
 • De grenzen van het CNN-effect en de humanitaire actie, waaronder conflictpreventie en post-conflict vredesopbouw
 • beheer Media tijdens humanitaire crises
 • advocacy strategieën

10 studiepunten - Assessments

Voor een extra vergoeding van £ 95, kunt u worden ingevoerd voor de volledige studiepunten voor deze cursus (Masters niveau krediet, uitgereikt door de Universiteit van Liverpool). De studiepunten worden aangeboden aan keuze en flexibiliteit te bieden aan al onze studenten en studenten die niet wensen om de evaluaties te doen zal worden beloond met een certificaat van deelname. Aanvragers die meer te weten over de beoordeling moeten contact opnemen met MyLSTM@lstmed.ac.uk

Toelatingseisen

Academische vereisten:

Elke persoon die wil werken in of die werkzaam is in de internationale ontwikkeling en humanisme zouden profiteren van deze cursus

Engels taaleisen:

Het bijwonen van baan met Academic Credit:
De cursus wordt gegeven in het Engels. Studenten wier eerste taal niet Engels moet het bewijs van een IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) score van ten minste 6,5 met een minimum van 5,5 in alle leren componenten, of een TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal) score van ten minste 88 voor de op internet gebaseerde test (iBT), met een minimale score van 21 voor luisteren en schrijven, 22 voor het lezen en 23 voor Spreken. Tests moeten binnen hun geldigheidsduur van 2 jaar.

Het bijwonen van natuurlijk - certificaat van deelname Only:
De cursus wordt gegeven in het Engels en in een postgraduaat setting. Studenten wier eerste taal niet Engels moeten zich ervan bewust dat om te profiteren van de cursisten moeten Engels taalvaardigheid hebben op het equivalent van een IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) score van ten minste 6,5.

Doelstellingen

LSTM onderwijs cursussen worden gegeven binnen een dynamische omgeving door het personeel werkzaam bij de cutting-edge van het onderzoek in de tropische geneeskunde en de wereldwijde gezondheidszorg. Ze zijn ontworpen om de professionele ontwikkeling van de student in staat te stellen de studenten van zowel het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten relevant te zijn en benaderingen om te studeren dat studenten in staat stelt om hun leerproces voort te zetten in de toekomst te bevorderen.

Deze cursus heeft tot doel:

Bespreek de politiek van hulpverlening en humanitaire acties te bespreken praktische zaken met betrekking tot de media management tijdens humanitaire respons kritisch beoordelen de theorieën van media-betrekkingen, en de factoren die media-aandacht van de humanitaire crises invloed Bespreek de geopolitiek van de humanitaire actie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2018
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
850 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Liverpool, Engeland
Startdatum: Apr. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates