Korte cursus - beheer

European School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Korte cursus - beheer

European School of Economics

managers van vandaag moeten een gevarieerde set van de belangrijkste vaardigheden en kerncompetenties die essentieel zijn om succesvol te plannen, uit te voeren en een breed scala aan zakelijke activiteiten te evalueren zijn te bezitten. De ESE Gespecialiseerde programma in Management voorziet de deelnemers met de juiste combinatie van praktische kennis ondersteund door de theoretische grondslagen van hun leiders vaardigheden aan te scherpen De cursus biedt een waardevol inzicht in het gebied van het beheer dat de deelnemers een voordeel geeft over de rest van de steeds professioneel voorbereid personeelsbestand in de markt.

De ESE Gespecialiseerde Programme in Management is ontworpen om te ontwikkelen en te contextualiseren leidinggevende vaardigheden en het inzicht om ervoor te zorgen dat managers omgaan met de internationale markten over de vereiste kennis en inzicht voor succes op dit gebied. Dit zal worden bereikt door middel van kritisch denken, teamwork, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling in een zeer interactieve en stimulerende omgeving.

De deelnemers zullen in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor het beheren, controleren en direct hun eigen, en anderen, activiteiten, terwijl het begrijpen van de belangrijkste strategische kwesties en trends in het management. Dit omvat het gebruik van informatie om belangrijke beslissingen en de toepassing van theorieën en technieken om praktische realistische werksituaties in het bedrijfsleven te maken. Studenten zullen ontwikkeld hebben de vaardigheden om overeengekomen effectieve en efficiënte oplossingen te implementeren binnen de beperkingen van de beperkte middelen.

Intake Data: Januari, april, september

Cursus Structuur

Studenten zullen vier van de volgende modules:

 1. Ondernemerschap en leiderschap
 2. Geglobaliseerde Information and Communication Systems
 3. International Project Management
 4. International Business Management
 5. Human Resources Management
 6. International Strategic Marketing

Cursus Duur: Een Academische Term

Wijze van Levering: Elke module bestaat uit 100 uur leren; 30 uur worden besteed aan lezingen / seminars en de resterende tijd wordt besteed aan gerichte leeractiviteiten, eindbeoordeling voorbereiding en zelfstudie.

Toelatingseisen:

 • Aanvraagformulier correct ingevuld
 • Een eerste graad in een relevant onderwerp of een gelijkwaardig niveau beroepskwalificatie
 • CV / CV + persoonlijke verklaring
 • Twee brieven van aanbeveling
 • IELTS / TOEFL score
 • Drie foto's (paspoort formaat)
 • Fotokopie van het paspoort / ID
 • Aanvraagkosten (£ 50) - hier online te betalen of aan de Europese School of Economics aangepakt

NB: Alle niet-Engels documenten moeten officieel worden vertaald.

Stageprogramma: Na succesvolle afronding van de deelnemers aan het programma kan kiezen voor een 3-maanden durende stage gemonteerd op hun profiel en carrière doelstellingen. Een beoordeling van de ESE Plaatsing Officer zullen zij in aanmerking komen voor een plaatsing te bepalen.

Professional Voordelen: Het doel van deze gespecialiseerde cursus is om een ​​onderscheidend, interdisciplinaire en integratieve educatief programma te bieden voor mensen die hun leidinggevende verworvenheden te consolideren of voor te bereiden op een carrière op het hoogste niveau van de industrie. De deelnemers zullen concurrentievoordeel toegenomen door het bezit van een dynamisch evenwicht van vaste academische kennis en essentiële praktische vaardigheden. Het programma is dus bedoeld om leerlingen te voorzien van een steeds hoger niveau van begrip en kritisch bewustzijn van de belangrijkste kwesties in strategisch management en van de bijbehorende concepten, modellen en technieken.

Credits & Erkenning: Na afronding van het programma, zullen de deelnemers worden beloond met een ESE Certificering van een succesvolle afronding van het programma.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,000 EUR
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Florence, Toscane
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Milaan, Lombardije
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Rome, Lazio
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan