Koraalrif restauratie zomercursus

International Study Programs of Udayana University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Koraalrif restauratie zomercursus

International Study Programs of Udayana University

Coral Reef Restoration zomercursus

Dompel jezelf onder in een 4 weken durende zomercursus in koraalrif restauratie in Bali. Onderzoek de gezondheidsstatus van koraalriffen rond het eiland Bali en krijg een beter begrip van het tropische mariene ecosysteem in het algemeen. Kijk hoe klimaatverandering en verzuring van de oceaan het ecosysteem en de koraalriffen beïnvloeden en waarom het bijzonder belangrijk is om de gezondheidstoestand van koraalriffen te herstellen om het voortbestaan ​​van al het levende wezen te verzekeren en veilig te stellen. Tijdens lezingen en verschillende excursies maak je kennis met verschillende benaderingen die worden gebruikt om de koraalriffen rond het eiland Bali te herstellen.

Je klaslokaal | de koraalriffen op Bali en het eiland Nusa Penida

Bali is gevestigd in de Koraaldriehoek en herbergt een groot aantal verschillende soorten koraalsoorten. Deze soortenrijkdom maakt Bali een aantrekkelijke onderzoeksbestemming voor wetenschappers van over de hele wereld. Slechts ongeveer 35% van deze koralen bevindt zich echter in een goede gezondheidstoestand. Daarom is het nodig om de trend van koraalverbleking te bestrijden, manieren te vinden om de algehele gezondheidstoestand van koralen te vergroten en te herstellen. Wij geloven dat deze speciale zomercursus op Bali zal helpen om meer bewustzijn te creëren over dit belangrijke onderwerp en helpt om meer wetenschappelijke gegevens te verzamelen, die uiteindelijk zullen helpen restauratieprojecten nog verder te ontwikkelen.

Zomercursus schema van 4 weken

Hieronder kunt u een voorbeeld vinden van hoe uw rooster tijdens uw zomercursus van 4 weken er uit zou kunnen zien. Dit schema kan worden gewijzigd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 26, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 weken
Price
Prijs
2,450 EUR
Zijn inbegrepen in deze prijs: 1-weekse excursie naar Coral Reef Restoration Institution in Noord-Bali (incl. uitrusting, duiken, koraalvondst), verschillende eendaagse excursies, accommodatie tijdens de hele zomercursus incl. ontbijt, sommige maaltijden
Locations
Indonesiƫ - Ubud, Bali
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Indonesiƫ - Ubud, Bali
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan