Kookkunsten

Culinary Institute Kul IN

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Kookkunsten

Culinary Institute Kul IN

Cursus: Culinary Arts

Gedurende deze twee maanden durende programma, zullen de deelnemers een brede en intensieve opleiding in de professionele keuken en gebak ontvangen. De dynamische rooster is ontworpen voor mensen die hun culinaire vaardigheden of die zelf regisseren naar een carrière in de professionele gastronomie te verbeteren. Het programma duurt een hands-on benadering van kooktechniek, met dagelijkse koken labs aanvulling van de lessen, evenals verschillende excursies naar lokale voedselproductie centra en gastcolleges van een bezoek aan de Kroatische en internationale chef-koks. Studenten zullen worden voorzien van de basiskennis die nodig is om te gaan werken in een culinaire beroep. Studenten zullen leren over thermische en mechanische verwerking van levensmiddelen, het identificeren ingrediënt kwaliteit, koppeling smaakmakers, mes werk, het creëren van kwaliteit restaurant menu's, het regelen en serveren gerechten, professionele normen koken, voedsel porties, bewaren van voedsel, en de geschiedenis van de gastronomie. Samen met de professionele vaardigheden die de studenten leren tijdens dit programma, zullen ze ook de mogelijkheid hebben om een ​​succesvolle chef-koks werken in de hedendaagse gastronomie ontmoeten en vormen een netwerk met professionals in de industrie. Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN . getuigenis

Culinaire practicum

Omdat wij geloven dat het koken wordt het best geleerd door middel van hands-on ervaring, ons curriculum is zodanig ontworpen dat 80% van de lestijd is gewijd aan practica. De practica beginnen met de basis, zodat studenten de mogelijkheid hebben om hun kennis op te bouwen op sterke fundamenten.

Excursies

Tijdens het programma zullen de studenten bezoek brengen aan diverse lokale voedselproductie centra en kleinschalige lokale boerderijen. De excursies studenten helpen beter inzicht in de productieketen van de voedingsindustrie, alsmede de voorbereiding en de opslag technieken van verschillende soorten voedsel, waaronder kaas, gebak, vleeswaren, wijn en koffie. Studenten maken kennis met verschillende merken van lokale producten waarvan ze kunnen leren om de kwaliteit producten te onderscheiden en de contacten met lokale producenten te creëren.e67o

Extra Programma-informatie

  • Klasse: 5 uur per dag, van maandag tot vrijdag
  • Taal die wordt gebruikt in de klas: Engels
  • Lezingen en Materialen: door Kul IN
  • Uniformen: Geleverd door Kul IN

Na succesvolle afronding ontvangt elke student een certificaat van Kul IN voor een professionele culinaire chef.

Programma lengte: 2 maanden

Programmakosten per student: 4.625 euro (BTW inbegrepen) **

** Voor onze vroege vogelstudenten bieden we een korting van 200 € op het lesgeld van het programma . Om deze bon te grijpen, moet u uw aanvraag te voltooien en te betalen het collegegeld twee maanden voordat het programma startdatum.

Prijs is inclusief:

  • Alle trainingen en materiaal voor het programma Culinary Arts
  • Vervoer vanaf de internationale luchthaven van Zagreb naar kul IN
  • Huisvesting in Sisak
  • Huisvesting dichtbij school en lunch op schooldagen
  • Kosten voor excursies
  • Stage (optioneel) zonder kost en inwoning

PROGRAMMA startdata

  • 08 januari 2018
  • 12 maart 2018
  • 14 mei 2018
  • 6 augustus 2018
  • 15 oktober 2018

Specialiseer je kennis via Kul IN's Catering en Buffet-programma :

Dit programma is bedoeld voor personen die hun culinaire kennis of beroep in de catering willen specialiseren.

Als onderdeel van ons intensief twee maanden durend horeca- en buffetprogramma leren studenten verschillende technieken en methoden voor voedselbereiding, presentatie, werken met apparatuur voor catering, organisatie en management van evenementen en trends in de foodservice. Na het afronden van het programma kunnen studenten kiezen voor een stage bij een horecabedrijf.

Meld u aan voor het nieuwe catering- en buffetprogramma!

getuigenis

Om je de volledige ervaring van studeren in Culinary Institute Kul IN te bezorgen , nodigen we je uit om onze virtuele tour te bezoeken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op December 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 12, 2018
Mei 14, 2018
Duration
Duur
2 maanden
Voltijd
Price
Prijs
4,625 EUR
Information
Deadline
Mar. 2, 2018
Locations
Kroatië - Sisak
Startdatum: Mar. 12, 2018
Aanmeldingslimiet Mar. 2, 2018
Einddatum Mei 11, 2018
Startdatum: Mei 14, 2018
Aanmeldingslimiet Mar. 30, 2018
Einddatum Juli 13, 2018
Startdatum: Aug. 6, 2018
Aanmeldingslimiet Juni 8, 2018
Einddatum Oct. 5, 2018
Startdatum: Oct. 15, 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 17, 2018
Einddatum Dec. 14, 2018
Dates
Mar. 12, 2018
Kroatië - Sisak
Aanmeldingslimiet Mar. 2, 2018
Einddatum Mei 11, 2018
Mei 14, 2018
Kroatië - Sisak
Aanmeldingslimiet Mar. 30, 2018
Einddatum Juli 13, 2018
Aug. 6, 2018
Kroatië - Sisak
Aanmeldingslimiet Juni 8, 2018
Einddatum Oct. 5, 2018
Oct. 15, 2018
Kroatië - Sisak
Aanmeldingslimiet Aug. 17, 2018
Einddatum Dec. 14, 2018