Kookdiploma
Le Cordon Bleu University Mexico
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Naucalpan de Juárez, Mexico
Talen
Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Jul 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Het Diploma in Cooking beheerst geavanceerde culinaire technieken die van toepassing zijn op bijna elke kookstijl. Ontdek Franse culinaire tradities, wereldwijde keukens en huidige trends.
Het Kookdiploma wordt uitgereikt aan de student die met succes de niveaus Basis, Intermediair en Superieur heeft afgerond. Je kunt je maar voor één niveau inschrijven (bijvoorbeeld Basis Kookcertificaat) en later (in beperkte tijd) doorstromen naar het volgende niveau. Zelfs met eerdere professionele ervaring, moet u beginnen met het basisniveau van koken voordat u doorgaat naar het volgende. Voor elk behaald niveau ontvang je een certificaat. Na het succesvol afronden van het Diploma in Cooking en Diploma in Pastry ontvangt u vervolgens Le Grand Diplôme®, de hoogste excellentie van Le Cordon Bleu International.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Diploma in culinair management (geïntegreerd leren)
- Toronto, Canada
Diploma in culinair management - voeding
- Toronto, Canada
Food Tourism
- Online Canada