Klassieke Italiaanse taalcursus in groep

Fondazione Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Klassieke Italiaanse taalcursus in groep

Fondazione Campus

De Campus Language School cursussen voor buitenlanders zijn gemaakt in volgorde om de student te verwerven een Italiaanse die nuttig zijn in het dagelijks leven en in de professionele wereld is.

Het onderwijzend personeel

De docenten zijn alle afgestudeerden, met een hoog niveau van professionaliteit en onderwijs deskundigheid. De gebruikte methode is gevorderd en gecombineerd met persoonlijke hulp en begeleiding.

Het personaliseren van het educatief aanbod

  • Voorlopige analyse van taalvaardigheid met gratis niveau test.
  • Oprichting van ad hoc-programma's op basis van student behoeften.
  • Persoonlijke programma's op basis van vaardigheid niveau en de lessen die gericht zijn op specifieke thema's betrokken bij zowel het dagelijks leven en op het werk van de student.

De lesmethode

In de cursussen op de Campus Language School leunend een geschreven en gesproken taal is leuk en continue, met de nadruk op het verbeteren van het beeldend vermogen, het verwerven van grammaticale en syntactische structuur, evenals woordenschat, uitdrukkingen en gezegden idiomatische. De simulatie van het echte leven situaties en de kennis van de cultuur, gewoonten en tradities biedt een allesomvattende taal ervaring.

Klassieke Italiaanse Taalcursus

De cursus, beschikbaar op alle niveaus, biedt studenten de mogelijkheid om zowel grammaticale en taalkundige vaardigheid, met bijzondere aandacht besteed aan het gebruik van idiomatische uitdrukkingen vaak gebruikt in het dagelijks leven te verbeteren.

  • Cursus start up: elke maandag - Les uur: 09.00 uur tot 13.00 uur van maandag tot en met vrijdag. De lessen zijn 50 minuten.
  • Duur en wekelijkse frequentie: 20 lessen - 4 uur per dag - Aantal studenten: Max 8 personen

Buitenschoolse activiteiten

In aanvulling op de lessen, de Campus Language School biedt een uitgebreid programma van optionele culturele en recreatieve activiteiten die gratis kan zijn of een kostprijs. De activiteiten zijn een integraal onderdeel van het taalonderwijs programma in dat ze een bijdrage leveren aan de kennis van de Italiaanse taal te verbeteren, vergemakkelijken ook de socialisatie tussen de leerlingen van de verschillende cursussen die in de praktijk de taal verworven vaardigheden kan zetten.

De Campus Language School stelt wekelijks: - groep Italiaanse kooklessen met diner te volgen - geleide bezoeken aan de stad Lucca - fietstochten - geleide bezoeken aan de lokale boerderijen met wijn en olie te proeven - vertoning van een film uit de klassieke en moderne filmografie - ontmoetingen met klassieke muziek in samenwerking met Istituto Musicale Luigi Boccherini Campus organiseert ook rondleidingen en excursies in het weekend naar locaties met een artistieke, culturele en recreatieve belangen. De student zal alleen maar de kosten voor sustain: vervoer, entree, lunch en diners georganiseerd. De organisatorische secretaris is bij de student ter beschikking voor informatie met betrekking tot de excursies en evenementen georganiseerd in het gebied.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
1 week
Voltijd
Price
Prijs
175 EUR
(1 week) - 525 EUR (4 weken). Elke extra week na de vierde: € 100,00
Locations
Italië - Lucca, Toscane
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Italië - Lucca, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan