Lees de Officiële Beschrijving

cape town

Overzicht

In Kaapstad wordt elke dag als een avontuur waarbij je je eigen avonturen beleeft: stel je een adembenemend uitzicht voor vanaf de Tafelberg, wandel je Lion's Head bij zonsondergang, bezoek je stranden - er is zelfs een strand met pinguïns! - en meer.

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u drie tot vijf cursussen aan de toonaangevende onderzoeksuniversiteit van Zuid-Afrika, de Universiteit van Kaapstad (UCT), die zich bevindt in een aangename buitenwijk op vijf mijl van het stadscentrum. UCT is de oudste universiteit van Zuid-Afrika en heeft sinds zijn opening ongelooflijke veranderingen ondergaan, met name sinds het einde van de apartheid, om ervoor te zorgen dat hoger onderwijs van hoge kwaliteit beschikbaar is voor studenten, ongeacht ras. UCT wordt officieel erkend voor zijn sterke punten in de Afrikaanse Studies, Biologie, Plantkunde, Bedrijfskunde, Milieuwetenschappen, Geschiedenis, Wiskunde, Engineering, Sociologie en Antropologie.

Serviceleren in en rond Kaapstad is een kerncomponent in ons programma omdat het u helpt enkele van de meest urgente sociale problemen in Kaapstad te begrijpen en tegelijkertijd uw vaardigheden bij te dragen aan een gemeenschapsgestuurde oplossing. Onze diensten voor het leren van cursusmogelijkheden in gezondheidsstudies en sociologie omvatten het voltooien van 60 uur vrijwilligerswerk en onderzoek in Kaapstad.

Studenten hebben opties voor hun community-based servicewerk, hetzij via IES Abroad cursussen of door vrijwilligerswerk te doen met andere lokale organisaties. Bovendien gaan UCT-studenten vaak naar SHAWCO, het vrijwilligersprogramma van de universiteit. Door deze kansen, krijg je een kijkje in de eerste plaats van de sociale en economische problemen van de stad in verschillende groepen in Kaapstad.

Kaapstad zal je klaslokaal zijn. Bezoek in uw vrije tijd lokale edelstenen zoals de Nationale Botanische Tuinen van Kirstenbosch (een natuurlijke UNESCO Werelderfgoedlocatie), het prachtige Camps Bay Beach, of beklim de iconische Tafelberg en vang de kabelbaan weer naar beneden. We dagen je uit om ten volle te profiteren van het prachtige klimaat en de geografie van Zuid-Afrika.

We nemen je mee op optionele excursies naar de prachtige Tuinroute van de Oostkaap en naar het Kruger National Park, waar je kunt genieten van game drives ervaren game rangers. Hopelijk is je avontuur inclusief het zien van de "Big Five": de leeuw, olifant, Kaapse buffel, luipaard en neushoorn. Andere optionele daguitstapjes kunnen een bezoek brengen aan het District 6 Museum en Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen werd gehouden.

We willen dat u zich thuis voelt in Zuid-Afrika, dus we doen er alles aan om u te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen, het is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk maakt.

Snelle feiten

 • Centre: IES Abroad Kaapstad
 • Plaats: Kaapstad
 • Land: Zuid-Afrika
 • Programmacredits: 15-19 per semester (3-5 cursussen)
 • Taal van de instructie: Engels
 • Taal Vereisten: Geen

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Herfst 2018

 • 8 juli - 15 november

Aankomende deadline voor aanmelding:

 • Lente 2019 - 01 oktober 2018
 • Herfst 2019 - 01 oktober 2018

academici

Onze missie is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief de hoogste academische en culturele ervaringen. Dat is de reden waarom we samenwerkten met de Universiteit van Kaapstad. Je neemt 15-19 credit-uren per semester als je je inschrijft voor cursussen aan de Universiteit van Kaapstad. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​van de IES Abroad cursussen te volgen. Creëer uw eigen academische ervaring door te kiezen uit de volgende vereiste en optionele programmacomponenten:

 • IES Abroad Service Learning Course: gericht op Zuid-Afrika, omvat het service learning project gemeenschapsdienst (60 uur in de loop van het semester) bij een lokale organisatie (3 credits).
 • 3-5 Cursussen aan de Universiteit van Kaapstad: schrijf je in voor minimaal 15-19 IES Abroad credits aan de Universiteit van Kaapstad. We eisen dat een van je cursussen op Zuid-Afrika is gericht. Als u ervoor kiest om een te nemen IES Abroad cursus (3 studiepunten), dan zul je een minimum van 12 te nemen IES Abroad kredieten op UCT, in aanvulling op de IES Abroad cursus. Studenten worden aangemoedigd om overwegend cursussen met een niveau van 2000 of 3000 te volgen, met een maximum van één cursus van 1000 niveaus.

cursussen

Nadat je bent geaccepteerd, zie je een lijst met aanbiedingen voor de laatste cursus in je MyIESabroad-account.

Culturele Studies

 • CU 221 - Dialogues on Difference (herfst, lente)

Economie

 • SL / EC / SO 335 - Polity, gemeenschapsontwikkeling, stadsleven in Zuid-Afrika (herfst, lente)

Gezondheidswetenschappen

 • SO / SL / HL 345 - Gezondheid en maatschappelijke ontwikkeling in Zuid-Afrika (herfst, lente)

Service Learning

 • SL / EC / SO 335 - Polity, gemeenschapsontwikkeling, stadsleven in Zuid-Afrika (herfst, lente)
 • SO / SL / HL 345 - Gezondheid en maatschappelijke ontwikkeling in Zuid-Afrika (herfst, lente)

Sociologie

 • SL / EC / SO 335 - Polity, gemeenschapsontwikkeling, stadsleven in Zuid-Afrika (herfst, lente)
 • SO / SL / HL 345 - Gezondheid en maatschappelijke ontwikkeling in Zuid-Afrika (herfst, lente)

Partnerinstelling (en) Over de Universiteit van Kaapstad

De Universiteit van Kaapstad, de oudste universiteit van Zuid-Afrika, is ook de toonaangevende onderzoeksinstelling in Zuid-Afrika. Internationale studenten vormen ongeveer 20% van de totale inschrijving aan de universiteit. UCT ligt op zes kilometer van het stadscentrum van Kaapstad. Je reistijd naar de campus ligt tussen de 15-30 minuten, wat gebruikelijk is voor lokale studenten. De meeste cursussen bij UCT zijn lezingen, sommige met hele grote klassen, en ze vinden elkaar meestal tussen de twee en vijf dagen per week. Hoorcolleges worden vaak vergezeld van tutorials, die veel kleiner zijn en waarmee onderwerpen en concepten die tijdens de les worden behandeld, kunnen worden besproken. Eerdere studenten vonden deze tutorials erg handig. Kies uit vele cursussen in de volgende faculteiten aan de Universiteit van Kaapstad.

 • Handel - Boekhouding, Bedrijfsrecht, Economie, Financiën
 • bouwkunde
 • Geesteswetenschappen - Communicatie, Dans, Drama, Engelse literatuur en taal, Film
 • Natuurwetenschappen - Archeologie, Astronomie, Biologische Wetenschappen, Scheikunde, Computerwetenschappen, Milieu

Cursussen gericht op Zuid-Afrika zijn beschikbaar op gebieden zoals culturele studies, dans, geschiedenis, taal, literatuur, muziek, fotografie, politicologie, religie en sociologie. Je mag je niet inschrijven voor vakken in de faculteit Gezondheidswetenschappen.

Service Learning

Deelnemen aan een leerervaring in Kaapstad is een van de beste manieren om een ​​dieper inzicht te krijgen in de cultuur en de samenleving van de stad. Door met lokale mensen samen te werken naar een gemeenschappelijk doel, ervaar je uit de eerste hand enkele van de sociale problemen die Kaapstad treffen, terwijl je je vaardigheden bijdraagt ​​aan een gemeenschapsgestuurde oplossing. Een stage voor het leren van een service bestaat uit tijd doorgebracht met een lokale organisatie, vergezeld van een wekelijks academisch seminarie voor seminarie van kredietverlening. Tijdens het seminar heb je de tijd om te reflecteren, discussiëren en onderzoek te doen naar de problemen van je gastgemeenschap. Veel van de verbindingen van de gemeenschapsorganisatie worden gecreëerd door relaties met de faculteit IES Abroad . IES Abroad helpt u bij het vergemakkelijken van introducties bij organisaties en door de coördinatie van groepsvervoer naar de locatie (voor IES Abroad class-based community-service). Elk semester werken onze studenten aan een ander project, afhankelijk van de behoeften van de gemeenschap of organisatie waar ze vrijwilligerswerk doen. Je bezoekt de community aan het begin van het semester en keert meerdere keren terug tijdens het semester om te werken aan projecten die zullen bijdragen aan de organisatie lang nadat je naar huis bent teruggekeerd. Aan het einde van het semester, bent u van harte welkom om kleding, toiletartikelen en spullen te doneren die zijn overgebleven van uw tijd in Kaapstad naar lokale organisaties. Recente community-engagement-stages voor IES Abroad studenten zijn onder andere:

 • Sisters4Sisters
 • De Sozo Foundation
 • Ikhamva Ubomi
 • Brooklyn Chest Hospital

U kunt ook deelnemen aan UCT-georganiseerde leermogelijkheden via een organisatie genaamd SHAWCO (Organisatie voor Gezondheid en Welzijnscentra van UCT Studenten). Hier kunt u uw tijd vrijmaken voor lopende educatieve en gezondheidszorgprojecten. Deze zijn niet-kredietwaardig, dus veel IES Abroad studenten treden toe tot SHAWCO als onderdeel van hun studentenleven in Kaapstad.

behuizing

Privéhuizen of appartementen - U kunt bij andere IES Abroad studenten in een gemeubileerd huis of appartement in de buurt van de Universiteit van Kaapstad wonen. Gemeubileerde huizen en appartementen bieden een- en tweepersoonskamers, een gemeenschappelijke woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Alle huizen en appartementen zijn uitgerust met digitale kluizen voor de opslag van persoonlijke bezittingen. Internettoegang is beschikbaar, maar niet gegarandeerd.

Studentenleven

oriëntering

Oriëntatie in Kaapstad is verspreid over twee weken. Het begint met een IES Abroad oriëntatie (3 dagen), waarbij u kennismaakt met de medewerkers van IES Abroad Cape Town, uw medestudenten, de stad Kaapstad en de omliggende gebieden, naast de campus van de Universiteit van Kaapstad. De oriëntatie gaat verder met een reis langs de Garden Route, de zuidoostelijke kustlijn van Zuid-Afrika, waar je grotsystemen onderzoekt, prachtige stranden bezoekt, kanoën, wandelen en de adembenemende schoonheid van het Zuid-Afrikaanse landschap kunt ervaren. Tijdens onze oriëntatie geniet je ook van een rondleiding door het centrum van Kaapstad en een lokale township. Je gaat vervolgens naar de oriëntatie van de Universiteit van Kaapstad (5-6 dagen) met informatie over academici, buitenschoolse activiteiten en vrijwilligersmogelijkheden. De activiteiten van het International Academic Programmes Office omvatten een rondleiding op het Kaapse schiereiland en de mogelijkheid om deel te nemen aan een trommelevenement in Afrikaanse stijl. Bovendien, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op je thuisschool
 • 3.0 GPA of beter op een schaal van 4.0 (GPA's onder 3.0 zullen van geval tot geval worden bekeken en vereisen aanvullende documenten die in een van de onderstaande gedeelten worden beschreven)
 • Tweedejaars, Junior of Senior staan ​​wanneer het programma begint. Aanvragers moeten ten minste drie semesters hebben natuurlijk werk wanneer zij zich inschrijven bij het UCT (eerste semester kunnen tweedejaars aanvragen). Sommige lokale universitaire cursussen zijn mogelijk niet beschikbaar voor studenten van de status van tweedejaarsstudent.

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Een studentenvisum is vereist om Zuid-Afrika binnen te komen. Na toelating ontvangt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde vergoedingen. Het visumaanvraagproces voor niet-Amerikaanse burgers kan erg lang duren, neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Herfst 2018

 • Collegegeld: $ 13.410
 • Woningen: $ 3.795
 • Verzekering: $ 395
 • Totaal: $ 17.600

Academiejaar

 • Collegegeld: $ 24,125
 • Woningen: $ 7,590
 • Verzekering: $ 790
 • Totaal: $ 32.505

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Opleiding te volgen in:
Engels
IES Abroad

Zie 132 andere vakken van IES Abroad »

Laatst bijgewerkt op May 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 semesters
Voltijd
Prijs
17,600 USD
Programmakosten najaar 2018
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Einddatum
Nov. 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Juni 30, 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Nov. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 30, 2019