1

Onze motiveren en enthousiast team van Juwelen en Zilversmeden docenten zijn allemaal oefenen makers en freelance commerciële ontwerpers als ervaren docenten.

De afdeling is goed verbonden met de industrie en de huidige gebeurtenissen en de voordelen van banden met bedrijven in sieraden kwartaal Hatton Garden's en galeries, leveranciers en tentoonstellingen over Londen.

Ons team bevordert een 'hands on' ervaring waar u kunt leren en te oefenen een breed scala aan vaardigheden voor de bouw, het solderen en het vormen van metaal en steen instelling, oppervlakte inrichting en afwerking. Onze cursussen bieden zo veel bench-werkervaring mogelijk als we geloven dat dit voedt een grondige kennis van praktische en 3-dimensionale problemen op te lossen, evenals het verwerven van kennis over materialen en processen.

Onze praktische aanpak zal uw zelfvertrouwen, creativiteit en fantasie te ontwikkelen. Je wordt gestimuleerd en ondersteund om uw eigen individuele identiteit als ontwerpers en makers of u van plan bent een carrière in juwelen of gewoon genieten van het leren van uw vaartuig te vinden.

Vijf van onze oud-studenten zijn winnaars in de sieraden categorie van het V & A's jaarlijkse 'Inspired By' concurrentie en nog veel meer lopers zijn hun werk op de V & A tentoongesteld tijdens deze wedstrijd in de afgelopen 11 jaar.

Studenten zijn gevorderd tot het hoger onderwijs op universitair en MA-niveau en het opzetten van hun eigen succesvolle bedrijven. Onder de professionele ontwerpers exposeren op Origin, Goldsmith's Fair en Dazzle zijn zij die hun reis naar succes begon bij Kensington en Chelsea College.

Dit zijn parttime Juwelen en Zilversmeden cursussen. Voor meer substantiële Sieraden, Glas- en aardewerk cursussen kijk dan op onze Art and Design Kwalificaties cursussen.

Cursusoverzicht

Een gemengde niveau cursus die een scala aan sieraden en zilversmeden technieken dekt. Deze cursus biedt de mogelijkheid om metaal-werkende vaardigheden te leren voor het maken van decoratieve voorwerpen zoals juwelen, of functionele voorwerpen zoals lepels of kommen. Niet edelmetaal zal beschikbaar zijn vanaf de docent te zijn. Studenten worden verwacht dat zij hun eigen kostbare materialen aan te schaffen.

  • Campus: Kensington Centre
  • Tijden: Ma 18:30-21:00 OF
  • Tijden: Wo 18:30-21:00
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 - 5 weken
Deeltijd
Prijs
236 GBP
5 weken: volledige vergoeding £ 123; Niet-EU-Fee £ 236; 4 weken: volledige vergoeding £ 100; Niet-EU-Fee £ 189
Op locaties
Op datum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum