Joods erfgoed

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Polen huisvestte eens een meerderheid van de Joden in de wereld en vandaag, 70 procent van de joden in de wereld kunnen hun afkomst terug naar Polen te traceren. De Joden in Polen creëerde een rijke, gevarieerde en unieke cultuur, waarvan de sporen zijn nog te vinden in heel Polen, in weerwil van de nazi-verbogen tragedies van de Tweede Wereldoorlog.

Deze cursus zal de triomfen en tragedies van de Poolse Joden te onderzoeken en vertrouwd u met de ontluikende opleving van de joodse cultuur nu plaats in het democratisch Polen. Het zal ook de invloed van de Poolse Joden op de Amerikaanse cultuur en hun bijdrage aan de vorming van de Israëlische identiteit te onderzoeken.

De cursus is opgesteld in samenwerking met de nieuw opgerichte POLIN Museum van de Geschiedenis van de Poolse joden in Warschau. Het zal mede worden geleid door Dr. Maciej Kozlowski, de voormalige Poolse ambassadeur in Israël en Dr. Jolanta Zyndul, Senior Historicus op het POLIN Museum van de Geschiedenis van de Poolse joden. Beide personen hebben auteur van talrijke publicaties over het onderwerp van de Pools-joodse betrekkingen, met inbegrip van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Entry kwalificatie

Middelbare school / secundair onderwijs (of hoger)

Het wordt aanbevolen om hetzelfde veld te bestuderen als de gekozen koers.

De documenten van binnenkomst kwalificatie worden in de volgende talen aanvaard: Engels.

Vaak kunt u een geschikte transcript van uw school te krijgen. Als dit niet het geval is, zal je officiële vertalingen samen met geverifieerde kopie van het origineel nodig.

Taaleisen

Engels

Andere eisen

Ten minste 1 referentie (s) moet worden verstrekt.

Een motivatiebrief moet worden toegevoegd aan uw aanvraag.

Collegegeld

$ 5,495.00 per programmakosten Program omvatten collegegeld voor onderzoek zoals geschetst, gedeelde accommodatie, pre-departure materialen, lokale oriëntatie, ziekte- en ongevallenverzekering, luchthaven vergadering, cultureel programma, en in het land te ondersteunen. Lunches zijn inbegrepen MF en tijdens de reis segmenten (indien van toepassing) het ontbijt is ook inbegrepen.

  • Aanvraagrechten $ 50,00 eenmalige
  • Stort $ 250,00 eenmalige
Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

Collegium Civitas is a modern non-public university located in the heart of Warsaw,the most dynamic capital city of Central and Eastern Europe.

Collegium Civitas is a modern non-public university located in the heart of Warsaw,the most dynamic capital city of Central and Eastern Europe. Lees Minder