Interne cursussen Spaans voor bedrijven

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish ontwerpt cursussen op maat in samenwerking met het HR-team van elke klant. Als gevolg hiervan omvatten onze programma's niet alleen het algemene en zakelijke Spaans, maar ook andere aspecten die erop gericht zijn te zorgen dat werknemers een vloeiende en effectieve beheersing van het Spaans verwerven met betrekking tot de belangrijkste interessegebieden, verantwoordelijkheden en bedrijfscultuur van elk bedrijf.

Onze op maat gemaakte cursussen leggen ook bijzondere nadruk op het belang van interculturele competentie, wat een cruciale vaardigheid is voor professioneel en zakelijk succes in een geglobaliseerde zakelijke omgeving.

Wat onze lesmethoden betreft, bieden onze cursussen de mogelijkheid om Spaans te oefenen in echte communicatieve situaties. Elk programma omvat uiteraard klassikale tijd gewijd aan het perfectioneren van de vier communicatievaardigheden (spreken, luisteren, lezen en schrijven) met behulp van presentaties, correspondentie, notulen, rapporten, aanbestedingen en sociale media, enz., En bijzondere aandacht besteden aan grammatica, vocabulaire, uitspraak en intonatie en algemene en bedrijfscultuur. Maar daarnaast voegen we lessen toe in echte professionele situaties door professionals te begeleiden en te begeleiden in hun verschillende dagelijkse situaties en taken, waardoor we de voortgang kunnen volgen, het leren optimaliseren en de kansen die onderdompeling bieden maximaliseren.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones in León

Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Zie 2 andere vakken van Think in Spanish »

Laatst bijgewerkt op September 11, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Prijs
- Reservering voor registratie: € 300. Neem voor collegegeld contact met ons op.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen