International Summer Programma: Game à la française

RUBIKA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Summer Programma: Game à la française

RUBIKA

International Summer Programma: Game à la française

06-30 juni 2017

Frankrijk is de tweede grootste producent van video games in de wereld, na de Verenigde Staten.
Assassin's Creed, Raving Rabbids, Just Dance, werden allemaal gemaakt in Frankrijk. Supinfogame-Rubika is erkend als de Best Video Game school in Frankrijk.
Elk jaar, student projecten te ontvangen internationale prijzen (dat wil zeggen Unity Awards 2015 voor Anarcute; De Imagine Cup wereld 2013, voor Seed, of de Ping award 2015 voor Twin Fates).

U kunt nu lid van onze school voor een vier weken durende zomerprogramma gespecialiseerd in Video game, waar je zult het verbeteren van je game design / art vaardigheden. De cursus omvat een module aan games gebruikersonderzoek (UX / virtual reality).

Meer informatie over specifieke inhoud module zal binnenkort beschikbaar worden gesteld.

Wie kan deelnemen?

Dit programma biedt een reeks van intensieve cursussen speciaal ontworpen voor studenten van digitale kunst, animatie of aanverwante majors.

Voorbenodigdheden: studenten moeten basiskennis van de game design en ontwikkeling methoden.

Praktische informatie

 • De minimum leeftijd nodig is om het programma aan te sluiten is 18 jaar oud.
 • onderwijstaal van het programma is Engels.
 • Specifieke eisen voor elk programma is te vinden in de betreffende pagina met de beschrijving.

Data en lesroosters

De lessen zullen worden gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 30 juni, 09:00-05:00. Geen cursussen voor de deelnemers van vrijdag tot en met zondag worden georganiseerd. Het volgen van lessen is verplicht te zorgen voor de studenten krijgen het maximale voordeel uit dit programma. Sommige buitenschoolse activiteiten kunnen plaatsvinden tijdens de weekends.

Package en vergoedingen

 • Vroege bod registratie: 21 november - 12 februari> € 2.400
 • Reguliere inschrijving: 13 februari - 14 april> € 2.600

De totale prijs is inclusief:

 • Collegegeld
 • Oriëntatie dag / welkomstpakket
 • Bezoeken
 • Sluitingsceremonie & cocktail
 • 4 weken Housing
 • Maandelijkse OV (bus, tram)

Betaling

Een eerste betaling van € 400 bij inschrijving vereist is. Het is deze betaling die de totale prijs (vroege bod of regelmatig) stelt.

Het resterende bedrag is om online te betalen, via uw Rubika rekening op of vóór 28 april. Wij zullen uw plaats te bevestigen op een cursus zodra wij de volledige betaling hebben ontvangen.

 • Initial online betalen: € 400
 • Tweede betaling: op 14 april

Vakken vereisen een minimum van deelnemers te lopen. In het geval van een cursus wordt geannuleerd, zullen de deelnemers een volledige terugbetaling ontvangen.

In het geval van annulering door een deelnemer, Rubika behoudt zich het recht voor om de volledige betaling te behouden.

University and Transfer Credit:

Rubika houdt zich aan de European Credit Transfer System (ECTS), het gebruik van kredieten aan de studielast die nodig zijn om een ​​cursus of module af te meten. Na voltooiing van het zomerprogramma, zal Rubika institutionele accreditatie en officiële student transcript te verstrekken om de overdracht van credits en erkenning van het programma in uw eigen universiteit of op school te vergemakkelijken. Elk programma is gelijk aan 8 ECTS.

Visa

Neem contact op met de dichtstbijzijnde Franse ambassade / consulaat in uw land van herkomst als je nodig hebt om een ​​visum nodig om Frankrijk binnen te vragen. Als je er een nodig hebt, zal Rubika een toelatingsbewijs (na volledige betaling van collegegeld) te bieden om voor u om een ​​visum te verkrijgen bij uw plaatselijke Franse consulaat / ambassade. Houd er rekening mee dat de visumaanvraag en de afgifte van proces kan meer dan een maand duren, dus overwegen om ruim van tevoren. Houd er ook rekening mee dat het aanvragen van een visum op tijd is uw verantwoordelijkheid.

informatiemateriaal

Rubika de website en communicatie materialen te beschrijven de zomercursussen run. Elke zorgvuldigheid is genomen om de nauwkeurigheid te garanderen, maar veranderingen zou kunnen zijn ingevoerd na de publicatie, omdat we voortdurend monitoren van onze cursussen te ontwikkelen en te verbeteren. Hoewel elke poging zal worden gedaan om de cursussen en diensten beschreven bieden, Rubika behoudt zich het recht voor om wijzigingen in voorkomend geval te maken om redenen van operationele efficiëntie of door onvoorziene omstandigheden.

Foto's en opname

Elk programma zal worden bezocht door een Rubika fotograaf af en toe, zodat de lopende excursies, cursussen en ontwikkelingen kunnen worden gedocumenteerd. Een aantal van deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. De foto's zullen nooit worden gebruikt in een vervorming of beledigende manier.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,400 EUR
Vroege registratie bod: € 2400; Reguliere inschrijving: € 2.600
Locations
Frankrijk - Valenciennes, Hauts-de-France
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates