Internationaal zomerkamp 2020 Spaanse lessen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationaal zomerkamp 2020

 • Optie 1: alleen Spaanse lessen (1 - 5 weken)
 • Optie 2: Spaanse lessencombinatie met een technische cursus (hernieuwbare energiebronnen / circulaire bio-economie / gebouwen zonder energieniveau / koken / ontwerp, 3D-printen

Waarom studeren in San Sebastian? Top 3 redenen

1-Topbestemming voor natuurliefhebbers

San Sebastian heeft een lange geschiedenis als badplaats in Europa vanwege zijn prachtige drie stranden. San Sebastian is de perfecte bestemming om een cursus Spaans te combineren en in de middag te combineren met een sportactiviteit zoals surfen of wandelen.

2 - Duurzaam toerisme en stedenbouw

In 2019 is toegekend door The World Tourism Organisation (UNWTO), een agentschap van de Verenigde Naties voor haar bijdrage aan de bevordering van duurzaam toerisme en urbanisme.

3-aardige mensen, chique sociaal leven en cultuur

In 2016 werd het uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa. San Sebastian heeft meer dan 12 musea in en rond de stad en overal in de zomer muziek! De stad organiseert ook het jaarlijkse Jazzfestival (22 - 26 juli), een van de culturele hoogtepunten van de stad.

128950_DONOSTIAFOTOCHULA2.jpg

Wat maakt deze cursus Spaans anders? Combineer je cursus Spaans met een thematische cursus!

Je krijgt de gelegenheid om te assisteren bij Spaanse lessen van 1 tot 4 weken . Als je wilt, kun je eerder toegang krijgen tot ons online platform om je Spaans op te frissen en je zelfverzekerder te voelen.

Spaanse lessen beginnen elke maandag in juli. Studenten krijgen 25 uur per week Spaanse lessen via verschillende onderwerpen en ontwikkelen vaardigheden die ze 's middags onmiddellijk buiten het klaslokaal kunnen gebruiken.

Voor geïnteresseerde studenten bieden we ook de mogelijkheid om hun Spaanse lessen te combineren met een technische cursus (in het Spaans) * over het vakgebied waarin ze geïnteresseerd zijn:

 • 1 Optie: Hernieuwbare energiebronnen (theoretische lessen technische bezoeken aan echte installaties met hun installateur. 36 uur, 1 week)
 • 2 Optie: Circulaire bio-economie (theoretische lessen technische bezoeken aan echte installaties met hun installateur. 36 uur, 1 week)
 • 3 Optie: Stedelijke vernieuwing en Net Zero Energy-gebouwen (theoretische lessen technische bezoeken aan echte installaties met hun installateur. 30 uur, 1 week)
 • 4 Optie: Baskische en Spaanse kooklessen ('s ochtends. Je eet wat je elke dag hebt gekookt. 30 uur, 1 week)
 • 5 Optie: ontwerpen en maken van een metalen stuk (computerontwerp met CATIA, modelgeneratie door 3D-printen en gieten, smelten en extractieproces van het gieten in een gieterij. 30 uur, 1 week)

Kies uw opties! Afhankelijk van het aantal deelnemers en hun datumvoorkeuren, maken we de groepen (minimaal 8 deelnemers)

Wees niet bang voor je Spaanse niveau. Onze leraren spreken Engels en leggen het graag uit als je iets niet begrijpt. Mis deze unieke kans niet om ook technisch Engels te leren en je Spaans te oefenen in echte situaties!

128512_fotoperfilsmarthub.png

roadmap

Spaanse lessen beginnen elke maandag

Je hebt 25 uur per week algemene Engelse lessen om alle aspecten van de taal te oefenen en vertrouwen te krijgen in spreken en luisteren.

Je hebt vrije middagen om je Spaans in de stad te oefenen. We zullen je een scala aan sociale activiteiten aanbieden om je te helpen nieuwe vrienden te maken en San Sebastian en zijn omgeving te verkennen, om het Spaans dat je hebt geleerd te oefenen.

Extra sociale activiteiten en coördinatoren

Onze lokale coördinatoren helpen u graag bij elke deelnemer met informatie over luchthavens, accommodatie en huisvestingsmogelijkheden op basis van uw budget, papieren voor visa en andere benodigde documenten of acties.

Ons doel is om een uitstekende leerervaring voor alle deelnemers te bieden . we zullen enkele activiteiten voorstellen tijdens de middagen (surflessen, rondleidingen door San Sebastian, pintxos-tours).

Doelgroep

Studenten, docenten, professoren of professionals met een Spaans niveau A2-B1. We zullen gratis een Spaanse niveautest doen voordat je je inschrijft.

Duur en locatie

 • Van maandag tot vrijdag, 25 uur 's ochtends.
 • De lessen Spaans beginnen op maandag: 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli
 • Regulier schema: 8.30 uur tot 13.30 uur (voorlopig)
 • Ons centrum ligt op 8 km van de kuststad San Sebastian en is zeer gemakkelijk te bereiken met de trein, bus of auto.

Vorige online lessen

We bieden een eerdere cursus Spaans online die geschikt is voor jouw niveau, zodat je je zelfverzekerder voelt voor je aankomst in Spanje.

Diploma

Zodra de cursus is voltooid, ontvangen de deelnemers het certificaat uitgegeven door ZubiGune Fundazioa met de accreditatie van het beroepsopleidingscentrum van Usurbil.128946_IMG_20190711_134243.jpg

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

ZubiGune fosters continuous and lifelong learning for students and active and unemployed workers, mainly in the fields of renewable energies, energy efficiency, thermal installations and maintenance, ... Lees meer

ZubiGune fosters continuous and lifelong learning for students and active and unemployed workers, mainly in the fields of renewable energies, energy efficiency, thermal installations and maintenance, manufacturing mechanics, administration and languages. Besides, ZubiGune leads innovation projects for companies and also leads and takes part in local and European innovation projects. Lees Minder