Internationaal zomerprogramma: ontwerp à la française

RUBIKA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal zomerprogramma: ontwerp à la française

RUBIKA

internationaal zomerprogramma: ontwerp à la française

06-30 juni 2017

studenten ISD Rubika's staan ​​bekend om een ​​ontwerp methodologie die verder gaat dan esthetiek en / of functionaliteit, in een multidisciplinaire aanpak voor alle projecten. Elk jaar, student projecten ontvangen awards in Europa en de wereld (bijvoorbeeld 2015 Ferrari's Top Design School Challenge, 2014's IF Concept Design awards).

Onze vier weken durende Ontwerp zomerprogramma biedt een reeks van intensieve cursussen speciaal ontworpen om de creativiteit en design thinking methoden onder de knie door het samenbrengen van geavanceerde schets en digitale weergave technieken in een leren-door-doen-omgeving. Tijdens de cursussen, zullen de studenten kennis maken met "de french touch" in het ontwerp, door deel te nemen in twee modules:

 • Ontwerppraktijk en opkomende trends in design (projectmatig, focus op de Franse markt)
 • Visual Literacy en Digitaal Product Vertegenwoordiging

Wie kan deelnemen?

Dit programma biedt een reeks van intensieve cursussen speciaal ontworpen voor studenten van industrieel ontwerp, grafisch, interieur, en / of fashion design.

Voorbenodigdheden: inzicht in het ontwerp methodieken en onderzoeksmethoden, goede schetsen vaardigheden, een minimum van elementaire rendering vaardigheden, evenals eerdere ervaring met Photoshop zijn verplicht tot beste voordeel van de cursussen. Idealiter (maar niet noodzakelijkerwijs) studenten zou een eerste ervaring digitale tekening tabletten.

Praktische informatie

 • De minimum leeftijd nodig is om het programma aan te sluiten is 18 jaar oud.
 • onderwijstaal van het programma is Engels.
 • Specifieke eisen voor elk programma is te vinden in de betreffende pagina met de beschrijving.

Data en lesroosters

De lessen zullen worden gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 30 juni, 09:00-05:00. Geen cursussen voor de deelnemers van zaterdag tot en met maandag worden georganiseerd. Het volgen van lessen is verplicht te zorgen voor de studenten krijgen het maximale voordeel uit dit programma. Sommige buitenschoolse activiteiten kunnen plaatsvinden tijdens de weekends.

Package en vergoedingen

 • Vroege bod registratie: 21 november - 12 februari> € 2.400
 • Reguliere inschrijving: 13 februari - 14 april> € 2.600

De totale prijs is inclusief:

 • Collegegeld
 • Oriëntatie dag / welkomstpakket
 • Bezoeken
 • Sluitingsceremonie & cocktail
 • 4 weken Housing
 • Maandelijkse OV (bus, tram)

Betaling

Een eerste betaling van € 400 bij inschrijving vereist is. Het is deze betaling die de totale prijs (vroege bod of regelmatig) stelt.

Het resterende bedrag is om online te betalen, via uw Rubika rekening op of vóór 28 april. Wij zullen uw plaats te bevestigen op een cursus zodra wij de volledige betaling hebben ontvangen.

 • Initial online betalen: € 400
 • Tweede betaling: op 14 april

Vakken vereisen een minimum van deelnemers te lopen. In het geval van een cursus wordt geannuleerd, zullen de deelnemers een volledige terugbetaling ontvangen.

In het geval van annulering door een deelnemer, Rubika behoudt zich het recht voor om de volledige betaling te behouden.

University and Transfer Credit:

Rubika houdt zich aan de European Credit Transfer System (ECTS), het gebruik van kredieten aan de studielast die nodig zijn om een ​​cursus of module af te meten. Na voltooiing van het zomerprogramma, zal Rubika institutionele accreditatie en officiële student transcript te verstrekken om de overdracht van credits en erkenning van het programma in uw eigen universiteit of op school te vergemakkelijken. Elk programma is gelijk aan 8 ECTS.

Visa

Neem contact op met de dichtstbijzijnde Franse ambassade / consulaat in uw land van herkomst als je nodig hebt om een ​​visum nodig om Frankrijk binnen te vragen. Als je er een nodig hebt, zal Rubika een toelatingsbewijs (na volledige betaling van collegegeld) te bieden om voor u om een ​​visum te verkrijgen bij uw plaatselijke Franse consulaat / ambassade. Houd er rekening mee dat de visumaanvraag en de afgifte van proces kan meer dan een maand duren, dus overwegen om ruim van tevoren. Houd er ook rekening mee dat het aanvragen van een visum op tijd is uw verantwoordelijkheid.

informatiemateriaal

Rubika de website en communicatie materialen te beschrijven de zomercursussen run. Elke zorgvuldigheid is genomen om de nauwkeurigheid te garanderen, maar veranderingen zou kunnen zijn ingevoerd na de publicatie, omdat we voortdurend monitoren van onze cursussen te ontwikkelen en te verbeteren. Hoewel elke poging zal worden gedaan om de cursussen en diensten beschreven bieden, Rubika behoudt zich het recht voor om wijzigingen in voorkomend geval te maken om redenen van operationele efficiëntie of door onvoorziene omstandigheden.

Foto's en opname

Elk programma zal worden bezocht door een Rubika fotograaf af en toe, zodat de lopende excursies, cursussen en ontwikkelingen kunnen worden gedocumenteerd. Een aantal van deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. De foto's zullen nooit worden gebruikt in een vervorming of beledigende manier.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,400 EUR
Vroege registratie bod: € 2400; Reguliere inschrijving: € 2.600
Locations
Frankrijk - Valenciennes, Hauts-de-France
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates