Internationaal Recht Summer School

Russian New University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Recht Summer School

Russian New University

Internationaal recht regelt relaties op internationaal niveau en dus in deze module kunt u de studie van de theorieën, principes en processen van dit systeem van de wet waaronder de bronnen, rechtspersoonlijkheid, de bevoegdheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast vindt u ook inhoudelijke kwesties in de regulering van de activiteiten te verkennen op de internationale context, met inbegrip van het gebruik van geweld, geschillenbeslechting processen, en de bescherming van de mensenrechten.

Bovendien is de cursus is om u uit te rusten met een grondige kennis van de belangrijkste kenmerken van de integratie wet de specifieke entiteiten en haar rechtsorde (EU, Euraziatische douane-unie). Dergelijke entiteiten vertegenwoordigen het resultaat van tientallen jaren van economische, politieke en juridische integratie tussen haar lidstaten. Aanvankelijk dit proces vooral gericht op economische samenwerking. Echter, vandaag de activiteiten van de entiteiten bestrijken een veel breder scala aan onderwerpen, waaronder het beleid inzake de interne markt, milieu, vervoer, consumentenbescherming, energie en vragen van het buitenlands en veiligheidsbeleid.

Tenslotte zal de cursus u helpen te begrijpen en te evalueren hoe de rechtspraak van het milieu in de bredere context van milieu- en energiebeleid zouden kunnen beschermen. U zal worden gevraagd om na te denken over de reden waarom de wet probeert te activiteit te reguleren, met name met betrekking tot energie-infrastructuur, productie en consumptie, dat effecten op het milieu kunnen hebben en zowel de verschillende vormen van regulering in dienst te overwegen, met bijzondere aandacht voor energie-verordening en de milieu-media (land, lucht en water) dat de wet lijkt te beschermen.

Hoewel de studenten vertrouwd zijn met het internationale recht zijn van harte welkom om in te schrijven in deze cursus, kunnen ze worden geconfronteerd met bepaalde uitdagingen met uitgebreide jurisprudentie en juridische materialen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
600 USD
voor twee weken | 800 USD voor drie weken
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan