Lees de Officiële Beschrijving

Over

Deze korte cursus leidt de deelnemers door de ultieme modetrends in het hedendaagse interieurontwerp. Het omvat de definitie van een stijl door het inrichten van een winkelruimte of een hotel, waardoor de deelnemers hun esthetische gevoel en vaardigheden in de inrichting kunnen verbeteren. Deze cursus daagt het vermogen van deelnemers uit om de wereld van interieurs en thuiscollecties, hun gebruik van complementaire stijlen, kleuren en lichteffecten te interpreteren via een beroepsmatige aanpak van leren.

Week 1

Deelnemers maken kennis met de planning van een interieurontwerpruimte door middel van een analyse van hedendaagse trends in de industrie en het gebruik van moderne projectplanning presentatietechnieken. Ze krijgen inzicht in welke stijlen en esthetische talen geschikter zijn voor luxe huizen met modetrend en hoe het gebruik van creatief onderzochte elementen en afbeeldingen een concept uitwerkt.

Week 2

Deelnemers werken aan de creatie van een project voor een binnenruimte met een analyse van de te gebruiken materialen, met de juiste kleurenschema's om harmonie te creëren voor een eigentijdse ambiance. Ze zullen een overzicht van designproducten op de trend krijgen, samen met een goed begrip van de evolutie in hedendaagse wooncollecties. Analyse van meubilair en verlichting helpt verder bij het begrijpen van het belang van esthetische waarneming en stijl toegepast op de interieurontwerpruimte.

Week 3

In de laatste week verkennen de deelnemers verder verlichtingsontwerpoplossingen die worden gebruikt om unieke en sfeervolle ruimtes te creëren. Ze zullen ernaar streven een definitief ontwerpvoorstel te maken dat elk aspect van het projectproces definieert op basis van een begrip van het concept van globale luxelevensstijl. Het voorstel zal het hoogtepunt zijn van de eerste twee weken van actie met de presentatie van een definitieve lay-out van het interieurproject, ondersteund door visueel onderzoek.

Reis en ervaar belangrijke hoofdkwartieren voor modezaken. Deze unieke ervaring geeft de deelnemers een echt internationaal inzicht in de Europese benadering van creativiteit en mode. De diverse culturele geschiedenis van de verschillende hoofdsteden van de mode geeft elke stad zijn eigen individuele kijk op de wereldwijde mode-industrie. Diverse culturele en historische invloeden in combinatie met nieuwe consumententrends en opkomende markten geven elke stad zijn eigen individuele inslag in de wereldwijde modebranche, terwijl ze ook sterke punten produceren; Londen over ontwerpconcept en inspiratie, Parijs voor zaken, Milano over styling en een optionele vierde week in Firenze voor mannenmode, mode en kunst, in Shanghai, kijkend naar de toekomstige mode-economie, of anders in Miami, VS, onderzoekt de verschijnselen van straat stijl, vrijetijdskleding en luxe. In elke stad hebben deelnemers de mogelijkheid om een ​​creatief project te ontwikkelen dat is gerelateerd aan een vakspecialiteit. Tijdens de cursus worden er, waar mogelijk, internationaal gerenommeerde modeshows en tentoonstellingen aangeboden.

* Korte cursussen voor korte cursussen hebben geen vergunning van de Commissie voor onafhankelijk onderwijs. Deze korte cursussen voor beroepen zijn niet bedoeld voor werkdoeleinden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Istituto Marangoni - Miami »

Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 weken
Prijs
5,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019