Lees de Officiële Beschrijving

INTERCULTURELE COMMUNICATIE

PEL73 * S-4

professor: Lic. Antonella Giacchetti

Onderwijstaal: ENGELS / Idioma: INGLES Het doel van deze cursus is voor studenten om de algemene principes en theorieën van interculturele communicatie tijdens de interactie en het opbouwen van relaties met mensen uit andere landen te leren.

De eerste eenheid richt zich op de rol die de deelname aan interpersoonlijke communicatie-activiteiten met de Argentijnen en lokale media consumptie spelen in de cross-culturele aanpassing proces.

De tweede eenheid introduceert studenten tot de basisprincipes van de verbale en non-verbale communicatie gericht op de Latijns-Amerikaanse en Argentijnse communicatie patronen.

De derde eenheid introduceert theorieën en onderzoek vergelijken en contrasteren culturele waarden die de communicatie gedrag bij de student thuis landen en in Latijns-Amerika te beïnvloeden.

Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om te reflecteren op hun eigen cultuur en ervaringen, vragen stellen, discussiëren, interactie met mensen uit andere culturen, en hoe beter de wortels van culturele overeenkomsten en verschillen te begrijpen.

Daarnaast is deze cursus helpt studenten ontwikkelen bewustzijn van hoe culturele identiteit invloeden communicatie, grijpt de interactie met de gastheer cultuur, en bereidt studenten om effectiever interculturele communicatoren geworden.

Het uiteindelijke doel is om het belang van individualiseren elke interculturele ervaring te realiseren en het gebruik van onnauwkeurige stereotypen te beperken.

In deze cursus zullen de studenten:

  • Solliciteer interculturele communicatie theorieën en onderzoeksresultaten om hun eigen cross-culturele ervaring
  • Verwerven van vaardigheden effectiever in interculturele communicatie contexten te zijn
  • Beoordeel de cross-culturele aanpassing en interculturele communicatie effectiviteit van anderen
  • Herken de invloed die massamedia heeft op de cross-culturele aanpassingsproces
  • Deelnemen aan activiteiten met de Argentijnse cultuur terwijl het ontwikkelen van interpersoonlijke relatie met Argentijnen
  • Begrijpen hoe interculturele communicatie onderzoek wordt uitgevoerd met diverse groepen en in verschillende instellingen
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Pontificia Universidad Católica Argentina »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 semester
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020