Intensive English Program (IEP) en IELTS Voorbereidende cursus

Sunway University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Intensive English Program (IEP) en IELTS Voorbereidende cursus

Sunway University

Het Intensive English-programma (IEP) is een voltijdse cursus die studenten de Engelse taalvaardigheden verschaft die nodig zijn om programma's op het niveau van de universiteit of op universitair niveau in het Engels te volgen. Zodra je het vereiste vaardigheidsniveau hebt bereikt, ben je klaar voor een van de vele academische programma's van Sunway.

Het programma omvat zowel mondelinge als schriftelijke componenten met de nadruk op Engels voor academische doeleinden. Een systematische opbouw van onderwijs- en leerstrategieën stelt studenten in staat een degelijke basis in het Engels te ontwikkelen.

Studenten op hoger niveau kunnen ervoor kiezen om een ​​speciale deeltijd-voorbereidingscursus te volgen voor IELTS (International English Language Testing System). Deze cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden op de IELTS, een Engelse taaltest die voldoet aan de taalinvoervereiste voor veel instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd. De IELTS voorbereidende cursus omvat een extra 30 uur collegegeld over een periode van 10 weken.

intakes

Januari, april, juli

Looptijd

10 weken (200 uur) voor elk niveau

Programmastructuur

Het programma bestaat uit mondelinge en schriftelijke componenten. De mondelinge component legt de nadruk op luisteren en spreken, terwijl het geschrevene zich richt op lezen en schrijven.

Studenten in het programma worden gestreamd naar een van de vier niveaus, afhankelijk van hun vaardigheid. Elk niveau omvat 200 lesuren gedurende 10 weken:

  • Niveau 1 - Beginner
  • Niveau 2 - Elementair
  • Niveau 3 - Pre-intermediate
  • Niveau 4 - Gemiddeld

Een plaatsingstest wordt voorafgaand aan de inschrijving afgenomen.

Studenten kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst voor de mondelinge en schriftelijke onderdelen van het programma. Deze plaatsing zorgt ervoor dat elke student maximaal voordeel kan halen uit het programma.

Aan het einde van het programma krijgen de studenten een certificaat van voltooiing en een voortgangsrapport dat hun competentieprofiel aangeeft.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
10 weken
Voltijd
Locations
Maleisiƫ - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Shah Alam, Selangor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan