Intensieve Engelse cursussen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Er is geen vervanging voor het leren van Engels ondergedompeld in de taal en cultuur!

Het Pittsburg State University Intensive English Program biedt een verscheidenheid aan specifieke taal- en culturele diensten aan internationale studenten. De belangrijkste doelstellingen van het IEP zijn om het Engelse taalniveau van studenten te verhogen door middel van kwaliteitsonderwijs in de klas en om studenten voor te bereiden op het volgen van hun academische opleidingen aan de Pittsburg State University . Verder streeft IEP ernaar studenten mogelijkheden te bieden om de Amerikaanse cultuur te ervaren en te leren.

Het Intensive English Program (IEP) is een voltijds programma met twee semesters van 15 weken (herfst en lente) tijdens het academiejaar en een sessie van 9 weken tijdens de zomer. De lessen worden aangeboden op twee niveaus: gemiddeld en gevorderd. Studenten besteden ongeveer 18 uur per week in de klas en volgen cursussen in grammatica, lezen, luisteren / spreken, schrijven en academische voorbereiding. Het programma is flexibel en er wordt alles aan gedaan om aan de individuele behoeften van studenten te voldoen.

De succesvolle afronding van het Advanced Level of the Intensive English Program (Academic Preparation Course) komt overeen met een TOEFL-score van 79 en kan worden vervangen door de TOEFL-vereiste voor veel undergraduate en graduate programma's aan de Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Bronnen voor ontwikkeling van vaardigheden

Alle PSU-studenten hebben gratis toegang tot deze aanvullende Engelse hulpmiddelen voor het opbouwen van vaardigheden en ondersteunende diensten:

 • Writing Center
 • Gesprekspartners
 • Student Success Center
 • PSU-bibliotheekservices
 • Toastmasters
 • Pitt Pal-programma
 • Friendship Family-programma

Culturele en taalactiviteiten

Het intensieve Engelse programma organiseert elk semester activiteiten om studenten te helpen meer te weten te komen over de Verenigde Staten en om uw Engels te oefenen. Deze activiteiten kunnen bestaan uit vakantiefeesten, feesten, bowlen, uitstapjes naar musea, uitstapjes naar lokale bezienswaardigheden, winkeltrips, picknicks en uitstapjes naar een grootstedelijk gebied of attractie.

IEP-studenten kunnen gebruik maken van de recreatiefaciliteiten van PSU, zoals racquetballbanen, basketbalvelden, een zwembad, een recreatiecentrum, een fitnessruimte en een fitnessruimte. Daarnaast staan concerten, sportevenementen en andere campusactiviteiten open voor IEP-studenten.

Kosten

Hieronder staan de geschatte uitgaven voor één semester (herfst, lente of zomer) op basis van het academiejaar 2018/2019.

Tarief voor niet-ingezetenen van een semester

Collegegeld en kosten $ 6514
Woonkosten $ 3889
Ziektekostenverzekering $ 713
Boeken en benodigdheden $ 500
Oriëntatie / naleving $ 55
Totaal $ 11.671

Inwonerspercentage van een semester (Kansas-Paraguay Students)

Collegegeld en kosten $ 3649
Woonkosten $ 3889
Ziektekostenverzekering $ 713
Boeken en benodigdheden $ 500
Oriëntatie / naleving $ 55
Totaal $ 8.806

Beurs

Het Intensive English Program biedt tot $ 1000-beurs per semester terwijl er financiering beschikbaar is.

Betaalplan

De betaling is verschuldigd tijdens de eerste lesweek. Er is een betalingsplan beschikbaar om gedurende het semester vier maandelijkse termijnen te doen.

Toepassing

Intakes

 • Herfstsemester (augustus-december)
 • Voorjaarssemester (januari-mei)
 • Zomersessie (juni-juli)

Voor studenten die slechts 8 weken IEP willen bijwonen, kun je met speciale toestemming deelnemen in januari, maart, juni, augustus of oktober. Dit is alleen voor het tussenniveau. Studenten zijn verantwoordelijk voor alle eerdere cursusinhoud.

Stap 1

Dien een aanvraag tot toelating in en betaal het inschrijfgeld.

 • IEP-toepassing:
  • Online applicatie (voorkeur)
  • Afdrukbare applicatie-PDF
 • Betaal de aanvraagkosten van $ 60 (niet restitueerbaar)

Stap 2

Dien de volgende documenten in:

 • Gecertificeerd bankafschrift of financiële garantie
 • Financieel overzicht van ondersteuningsformulier
 • Formulier voor postadres en verzendkosten
 • Kopie paspoort (indien beschikbaar)

Deze documenten kunnen worden gemaild naar i-admit@pittstate.edu.

Voor voorwaardelijke toelating tot een academisch programma, moet je ook schoolafschriften / academische records (en Engelse vertalingen) indienen.

Stap 3

Doe de online Duolingo Engelse test voor pre-assessment doeleinden.

Voer deze online test uit vanaf elke computer met internettoegang, webcam en microfoon / luidsprekers. De test kan op elk gewenst moment worden afgelegd en duurt ongeveer 45 minuten. De testscores worden binnen 48 uur naar de PSU gestuurd. Selecteer Pittsburg State University bij registratie voor de test. De kosten zijn $ 49. Zodra je aankomt op de PSU en je inschrijft voor IEP, wordt het testgeld van $ 49 aan je terugbetaald in de vorm van een vrijstelling van collegegeld met bewijs van ontvangst.

U mag ook alleen een TOEFL-, IELTS- of PTE-score indienen voor pre-assessmentdoeleinden.

IEP toelatingsvoorwaarden

 • Aanvragers moeten de middelbare school hebben voltooid om tot IEP te worden toegelaten.
 • Voor voorwaardelijke toelating moeten aanvragers voldoen aan de toelatingseisen voor het academische programma. Er is maar één applicatie nodig. Voltooi het undergraduate of graduate aanvraagproces voor voorwaardelijke toelating.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Lees Minder