Lees de Officiële Beschrijving

Een brug naar de wereld

Centro Internacional de Idiomas

SPAANS

Spaans wordt momenteel gesproken door meer dan 300 miljoen mensen. Het bleek op hetzelfde moment als de consolidatie van Spanje als een moderne staat in de tijd van de katholieke Koning en de Koningin, Ferdinand en Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara is een prachtige stad en een zeer interessante plek! Als de hoofdstad van de staat Jalisco, werd deze stad geboren grote en prachtig te zijn! Gelegen in West-Mexico, Guadalajara biedt de voortreffelijke pracht van een stad die is traditioneel en modern tegelijk. Het heeft een van de beste klimaten ter wereld, en het is in de buurt van de prachtige stranden van Puerto Vallarta, Manzanillo en Melaque.

De Universidad Autónoma de GUADALAJARA (UAG)

Dit UAG, de oudste particuliere universiteit in Mexico, heeft gestreefd naar academische uitmuntendheid voor meer dan 75 jaar. Zijn naam is synoniem geworden met educatieve prestige geworden, een naam bekend over de hele wereld. De UAG is vooral bereikt een belangrijke plaats in Latijns-Amerikaanse onderwijs.

CENTRO INTERNACIONAL DE IDIOMAS AT THE UAG (CII)

Het Centro Internacional de Idiomas is opgericht om te helpen Mexicaanse en internationale studenten ontwikkelen de nodige talenkennis om te slagen en actief deel te nemen in de wereld van vandaag. onderwezen talen zijn: Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Japans en Chinees.

Het prestige van de CII is blijven groeien door de jaren heen, met name in het Spaans. Als uw doel is om deze wereldwijde taal te spreken, de Spaanse afdeling van het Centro Internacional de Idiomas is de juiste keuze. Een complete lijst en natuurlijk beschrijving wordt hieronder gegeven.

WAAROM?

 • Omdat het heeft meer dan 40 jaar ervaring.
 • Want het is een deel van de Universidad Autónoma de Guadalajara.
 • Vanwege het internationale prestige van de universiteit.
 • Omdat de omgeving van de universiteit is uitstekend om te studeren in.
 • Omdat de faculteit is gespecialiseerd in het lesgeven van Spaans.
 • Omdat je de smaak van de cultuur te ervaren terwijl je de taal te leren.
 • Omdat het biedt kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.
 • culturele workshops, excursies naar toeristische attracties in de stad en uniek, maar typisch Mexicaanse dorpjes, Mexicaanse films, lezingen, games: want naast de reguliere activiteiten in de klas, zul je in staat om je kennis door middel van interessante en leuke activiteiten te vergroten, zoals zijn , presentaties van folkloristische muzikale groepen, en nog veel meer.
 • Omdat je in staat zullen zijn om te genieten van alle faciliteiten op de campus: het berekenen van laboratoria, bibliotheken, cafetaria, tennis en basketbalvelden, honkbal en voetbalvelden, een fitnessruimte, een zwembad, om slechts een paar van de vele faciliteiten van het UAG noemen.
curso101

Studierichtingen

A) Spaanse cursussen

Ons programma bestaat uit negen niveaus: basisniveaus één tot en met vijf, en geavanceerde uit zes tot negen. De cursussen worden aangeboden om de vier weken. Elke groep heeft een maximum van 16 studenten.

Spaanse cultuur en MEXICAANSE ANTROPOLOGIE

De student maakt kennis met de historische achtergrond van de Mexicaanse maatschappij. Veertig uur waarin de studenten kennis met de historische achtergrond van de Mexicaanse samenleving, evenals de huidige maatschappij, waaronder inheemse gemeenschappen door middel van lezingen, video's en discussies. Studenten doen onderzoek en presenteren aan de klas.

B) Semester cursussen van de semi-intensieve geavanceerde Spaans

Semi-intensieve geavanceerde cursussen Spaans, in het voorjaar en Fall semesters voor een totaal van 160 contacturen (9 studiepunten) twee uur per dag gedurende zestien weken Wij bieden ook regelmatig-semester cursussen voor gevorderden dat niveau 5 hebben doorstaan. Deze cursussen bieden de hoge kwaliteit van het onderwijs worden aangeboden door de UAG, samen met de uitstekende gelegenheid om te integreren met Mexicaanse studenten.

C), het Spaans en het programma Cultuur

Al meer dan vijfentwintig jaar heeft het Bureau van de Internationale Programma's aan de Universidad Autonoma de Guadalajara studenten geserveerd uit de hele wereld bij het voldoen aan hun doelstellingen van het nastreven van academische vorming en het verbeteren van hun culturele kennis van Mexico.

Een van de meest prestigieuze programma's op het gebied van internationaal onderwijs in Latijns-Amerika heeft de UAG Spaanse en cultuur Summer Program geweest. In antwoord op de toenemende vraag naar dit uitstekende academische en culturele ervaring, bieden wij nu het hele jaar door, op verzoek, gegeven een minimum van tien deelnemers.

Het belangrijkste doel van dit uitgebreide programma is om het niveau van de Spaanse communicatie vaardigheden van de deelnemers aanzienlijk te verhogen en zorgen voor een relevante kans voor culturele onderdompeling via een combinatie van klasse, hoorcollege sessies, excursies en een verblijf met een gezin.

Deze bijzondere programma bestaat uit 8 niveaus van de Spaanse taal en verschillende opties met betrekking tot de geschiedenis en cultuur van Mexico. Het curriculum is ontworpen door senior docenten van de universiteit internationale Language Center en geesteswetenschappen Institute. De programma's van hoge kwaliteit is bevestigd door de uitstekende evaluaties gekregen van oud-deelnemers, alsmede de tien jaar van aanhoudende succes.

Spaans

Het zomerprogramma bestaat uit drie vier weken durende sessies intensieve Spaanse instructie 80 uur per stuk. Deelnemers vullen een niveau per sessie. De cursus is vier uur per dag, vijf dagen per week.

CULTUUR

The Summer sessie omvat 32 uur hoorcollege plus excursies, opdrachten en rapporten. Lente en de herfst hebben 45 contacturen plus andere activiteiten. De keuzevakken zijn:

 • Inleiding tot de Mexican History
 • Mexicaanse Folklore
 • Inzicht in de Sociale Vraagstukken van Mexico door middel van literatuur *
 • International Business in Mexico

* Alle cursussen worden gegeven in het Engels, behalve voor de Literatuur cursus geleerd alleen in het Spaans.

Studiepunten en contacturen

Spaans: Vier semester kredieten / 80 uur per sessie.
semester kredieten / 32 uur in de zomer. De lessen worden aangevuld met een dagtocht naar een dichtbijgelegen plaats plus een driedaagse culturele reis naar Mexico City.

Optioneel drie daagse reis naar Mexico-stad

Deze tour onder leiding van gekwalificeerde docenten omvat musea en belangrijke sites zoals Templo Mayor, Teotihuacan, The National Museum of Anthropology, enzovoort. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je aan en betaal vroeg.

Dit programma wordt meestal aangeboden tijdens de zomer, maar een speciale regeling kan worden gemaakt voor de lente en herfst Semester op aanvraag.

Lentesemester 2017-01

BEGIN EINDE
9 januari 3 februari
7 februari 3 maart
6 maart 31 maart
3 april 12 mei
Pasen Vakantie (Spring Break)


8 april tot 22 april

BEGIN EINDE
15 mei 9 juni

ZOMER 2017

BEGIN EINDE
12 juni 7 juli
10 juli 4 augustus

Dalingssemester 2017-02

BEGIN EINDE
14 augustus 8 september
11 september 6 oktober
9 oktober 3 november
6 november 1 december

ADVANCED SEMESTER CURSUS SPAANS

SPRING 2017

BEGIN EINDE
9 januari 12 mei
FALL 2016
BEGIN EINDE
14 augustus 1 december
LET OP: De vergoeding voor een intensieve vier weken durende cursus is $ 450,00 (USDlls.) De kosten voor de cursus semester (2 uur per dag) is $ 900,00 alleen Uitgebreid (USDlls.). Kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 2019
Duration
32 - 45 uur
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum