Intensieve Cursus Frans

LSF Montpellier French school

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Intensieve Cursus Frans

LSF Montpellier French school

INTENSIEF 20 + 6: Neem uw mondelinge vaardigheden naar het volgende niveau

  • Naast de standaard ochtendlessen, zal u twee namiddagen per week doorbrengen in de les.
  • 20 groepslessen van 45 minuten elk (15 uur) + 6 groepslessen van 45 minuten elke twee middagen per week (4u30) = 19u30 van de lessen per week. 10 studenten maximaal per klas.

Onze intensieve cursussen zijn gericht op het verbeteren van uw mondelinge vaardigheden in het Frans (mondeling begrip, productie en interactie). Al onze intensieve cursussen zijn ontworpen met behulp van interactieve digitale schermen en vinden plaats in klaslokalen uitgerust met deze schermen, wat betekent dat uw lessen modern, dynamisch, levendig en natuurlijk interactief zijn.

Alle gebruikte documenten zijn afkomstig van Franstalige media (video's, radioprogramma's, rapporten) en stimuleren interactie, discussie en debat. Er is geen grammatica geleerd in deze cursus, maar u zal de grammaticale gereedschappen die in de standaardcursus zijn ontwikkeld, hergebruiken en verbeteren. Uw professor is er om u te begeleiden, fouten te corrigeren en u te helpen uw mondelinge communicatievaardigheden in het Frans te verbeteren.

INTENSIEF 20 + 10: Een andere manier om uw frans te verbeteren

  • Naast de standaard ochtendlessen, brengt u drie namiddagen per week in de klas: twee middagen die overeenstemmen met de beschrijving van de 20 + 6 intensieve cursus en een derde middag in de vorm van een workshop.
  • 20 groepslessen van 45 minuten elk (15u) + 6 groepslessen van 45 minuten elke twee middagen per week (4u30) + 1 groepshop workshop op een derde namiddag (4 lessen: 3u) = 22h30 van de lessen per week.

Het doel van de workshop is om u meer te spreken terwijl u op een andere manier leert. LSF biedt workshops over diverse onderwerpen: theater, bioscoop, video, fotografie, poëzie, stripboeken, literatuur, schrijven, keuken, liedjes, meditatie, franse uitdrukkingen, culturele uitstapjes, vergaderingen, conferenties, enz.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Frankrijk - Montpellier, Languedoc-Roussillon
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates