Amerikaans conversational Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Amerikaans conversational Engels

Breng 3 weken door in de zomer of de winter, leef en leer in het hart van Washington, DC en werk samen met klasgenoten uit meer dan 30 landen. Ons Amerikaans Conversational English-programma van drie weken biedt u deskundige instructie op het gebied van grammatica, conversatie en luistervaardigheden. De focus van het programma ligt op het gebruik van Engels in het dagelijks leven terwijl het leren over de Amerikaanse cultuur.

Ochtendlessen ontwikkelen luister- en spreekvaardigheden met een nadruk op woordenschat en grammatica, terwijl middaglessen mogelijkheden bieden om te luisteren naar en te praten over interessante onderwerpen in een ontspannen, informele setting. Buitenschoolse activiteiten en excursies in het veld zullen je kansen geven om je taalvaardigheden te oefenen in de opwindende wereld van Washington, DC.

Zodra je bent toegelaten tot het programma, wordt je beoordeeld om je specifieke instructiebehoeften te bepalen. We plaatsen u vervolgens in lessen met andere studenten op hetzelfde niveau, zodat u de beste leerervaring krijgt die aan uw behoeften voldoet.

Programmakenmerken

  • Kleine klasgroottes
  • Nadruk op communicatievaardigheden door een inleiding tot de Amerikaanse cultuur en oriëntatie op Washington, DC
  • Ochtendlessen die luister- en spreekvaardigheid ontwikkelen
  • Middaglessen die zich richten op interculturele communicatie via excursies, klasopdrachten en individuele projecten.
  • Hoogleraren met expertise in taalkunde en taalonderwijs
  • Culturele activiteiten en extracurriculaire mogelijkheden

leerplan

In het Amerikaanse Conversational English-programma volg je doordeweeks tussen 9.00 en 15.30 uur, met lessen, praktische activiteiten, groepsdiscussies en workshops. Naast klassikale instructies, neem je deel aan excursies en ervaringen in de gemeenschap van Washington, DC. Elke week heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan programma- en culturele activiteiten, waar je de vaardigheden die je in de klas leert, kunt toepassen, studenten in andere programma's kunt ontmoeten en je Engels kunt oefenen in comfortabele sociale omgevingen.

Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) offers graduate programs in professional and liberal studies, more than 30 professional certificate programs, custom and corporate training a ... Lees meer

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) offers graduate programs in professional and liberal studies, more than 30 professional certificate programs, custom and corporate training and education, summer school and special programs, and the University’s only part-time bachelor’s program. Lees Minder
Washington , VS Online , Londen , Singapore , Morro de São Paulo + 4 Meer Minder