Intensief Engels Programma

Northeast Wisconsin Technical College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Intensief Engels Programma

Northeast Wisconsin Technical College

Het Intensieve Engelse Programma (IEP) op NWTC is bedoeld om studenten voor te bereiden op de academische taal eisen van de cursus op het niveau van het college.

De IEP biedt twee niveaus van Engelse instructies: Intermediate en Advanced. Studenten wonen dagelijks 4 uur per dag in Luisteren / Spreken, Lezen, Schrijven en Grammatica. Studenten hebben ook in de middag toegang tot het taallaboratorium voor zelfstudie en oefening.

De IEP instructeurs hebben jarenlange ervaring en hebben in andere landen veel geleerd en / of geleerd.

IEP Opties

Korte termijn culturele onderdompeling (3 weken)

Dit programma is ontworpen om studenten een overvloedige taalervaring te geven, en het dagelijkse schema is het meest gestructureerde. De kosten zijn inclusief het 3-krediet Engels programma, boeken, huisvesting, 2 maaltijden / dag en culturele excursies. Dit programma is op maat gemaakt voor kleine Engelssprekenden.

Zomer IEP (6 weken)

Deze 6-credit IEP, hoewel intensief, gaat langzamer dan onze korte termijn culturele onderdompeling. Studenten kunnen een meer traditionele Amerikaanse college gevoel verwachten, met lessen tijdens de dag en meer persoonlijke tijd in de avonden en in het weekend. Studenten hebben de mogelijkheid om te wonen in de on-campus woning. Dit kan een goede optie zijn voor studenten die hun Engelstalige vaardigheden snel willen verbeteren en mogelijk een academisch programma starten in het herfst semester. Dit programma is ontworpen voor intermediair-geavanceerde engelsprekers.

Herfst / Voorjaar Semester IEP (15 weken)

Dit IEP valt binnen ons reguliere academisch jaar, zodat studenten cursussen tegelijkertijd tegemoet gaan aan de meeste NWTC-studenten hun lessen nemen. Dit is het meest traditionele pad voor studenten, en wordt vooral aanbevolen voor studenten die hun Engelse vaardigheden moeten verbeteren alvorens een academisch programma in de VS te starten

Toelating tot de IEP

(6 weken zomer / 15 weken semesterprogramma's) De student moet een minimum TOEFL score van 400 (pbt) / 32 (iBt) of IELTS 4.0 hebben om de 6 weken zomer IEP of de herfst / semester semester IEP in te voeren. Houd er rekening mee dat de toelating tot het IEP de toegang tot het college niet garandeert.

Internationale studenten zullen de online internationale studentenapplicatie moeten afronden en worden geaccepteerd voordat we documentatie kunnen sturen om uw studentenvisum te verkrijgen.

PLAATSING TESTEN

Bij aankomst krijgen de studenten een Engelse plaatsingstest (CaMLA) en een Mondelinge Vaardigheidsinterview (OPI) om te bepalen welk niveau van taalonderricht ze nodig hebben. Plaatsingsbeslissingen zijn gebaseerd op een combinatie van TOEFL of IELTS scores, CaMLA test scores en de OPI.

Onderwijs

$ 2.527,80 per semester (210,65 per krediet)

Huisvesting

We raden aan dat IEP studenten wonen bij The Orchards. Dit is een appartementencomplex op de NWTC campus, waardoor het een handige optie is. Studenten zijn verantwoordelijk voor het maken van hun eigen huisvestingsregelingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 8, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 15 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,527 USD
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sturgeon Bay, Wisconsin
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Marinette, Wisconsin
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Per semester