Intensief Engels Programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Intensieve Engelse programma biedt op Christus gerichte Engelse kwaliteitsinstructie voor internationale studenten ter voorbereiding op het volgen van niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's aan de Dallas Baptist University en voor andere persoonlijke doelen voor traditionele en volwassen studenten om dienende leiders te produceren die het vermogen hebben om geloof te integreren en leren door hun respectievelijke roepingen.

Het Intensive English Program (IEP) is de ideale manier om Engels te leren en voor te bereiden op universitair onderwijs in de VS. Het Intensive English Program biedt full-time wekelijkse instructie van professionele, hooggekwalificeerde leraren die native speakers Engels zijn. Je communicatievaardigheden zullen aanzienlijk verbeteren en je zult betere studie- en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Er wordt ook een gratis tutoring-programma aangeboden, dat je de individuele hulp geeft die nodig is om nog sneller te slagen! Het intensieve Engelse programma omvat ook frequente culturele excursies en bezoeken aan Amerikaanse huizen, die u zullen helpen meer te leren over de Amerikaanse cultuur. Na het succesvol afronden van het Intensief Engels Programma, kom je in aanmerking om je in te schrijven voor academische lessen bij DBU zonder de TOEFL- of IELTS-examens af te leggen.

Voordelen van studeren in het Intensive English Program:

  • Kleine, het hele jaar door aangeboden lessen in termijnen van acht weken.
  • Drie uur academisch krediet per semester inbegrepen in de IEP-kosten.
  • Basis-, tussen- en geavanceerde niveaus.
  • Geen TOEFL of IELTS nodig.

Geaccrediteerd door CEA

Het Intensieve Engelse programma van de Dallas Baptist University is geaccrediteerd door de Commissie voor de accreditatie van Engelse taalprogramma's voor de periode augustus 2017 tot augustus 2021 en stemt ermee in de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen te handhaven. CEA wordt door de Amerikaanse minister van Onderwijs erkend als een nationaal erkend accreditatiebureau voor Engelstalige programma's en instellingen in de VS.

De Commission on English Language Program Accreditation (CEA) vereist dat alle geaccrediteerde programma's, inclusief het intensieve Engelse programma van Dallas Baptist University , de CEA-normen blijven naleven.

PDPics / Pixabay

onderwijs

Dit zijn de huidige tarieven voor het Intensive English Program aan de Dallas Baptist University . Prijzen worden gegeven voor de sessie van 8 weken en ook 16 weken.

-

8 weken (een sessie)

16 weken (twee sessies)

Collegegeld en tarieven

$ 4.500

$ 8.000

DBU Housing and Food

$ 2.500

$ 4.500

Ziektekostenverzekering

$ 600

$ 600

Totaal

$ 7.600

$ 13.100

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Lees Minder