Intensief Engels Programma (iep)

University of the South Pacific USP

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Intensief Engels Programma (iep)

University of the South Pacific USP

Het Intensieve Engelse Programma is bedoeld om studenten te bemachtigen Engels sociaal te gebruiken, voor studie en voor werk. Er is een vaardigheidsgebaseerde syllabus ingelegd waar luisteren, spreken, lezen en schrijven evenveel worden gewogen. Er zijn twintig uur lessen verspreid over 10 (tien) weken om ervoor te zorgen dat de leerlingen profiteren van de totale toegewezen uren per kwartaal.

Leerplan

IEP's curriculum is thema gebaseerd en de meeste van de lezingen, woordenschat en klasbesprekingen zijn gericht op het onderwerp van de week. Hierbij is er echter een nadruk op elk van de macrovaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken, evenals een duidelijke progressie in grammatica via het beginner / elementair niveau naar tussen- / bovenste tussenliggende en geavanceerde. Leren vindt plaats zowel binnen als buiten het klaslokaal. Klassen zijn klein en studenten krijgen individuele aandacht door ervaren docenten.

Admissions Requirement

English_wood-cube-abc-cube-letters-48898

De minimale vereiste is de voltooiing van de middelbare school of de middelbare school. Studenten die geen middelbare school hebben afgerond, worden per geval beoordeeld.

VERZOEK OM TOELATING

Studenten kunnen ONLINE ofwel handmatig aanmelden. Alle aanvragen moeten worden ingevuld en ingediend met een notariële kopie van paspoort biodata pagina, school / universiteits transcripties en certificaat van voltooiing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Fiji - Suva
Startdatum: Feb. 2018, Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2018, Sept. 2018
Fiji - Suva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan