Lees de Officiële Beschrijving

Intensive Engels Program (IEP)

Onze Missie

De missie van de Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensive Engels Program (IEP) is in lijn met de missie van de universiteit, die is om studenten de mogelijkheid om de kennis, vaardigheden en vaardigheden te verwerven om leiders te worden in hun gekozen beroep en voor te bereiden op de mogelijkheden van het dienen in een mondiale omgeving.

De TAMUT's IEP Program streeft naar mondiale, internationale ervaringen zorgen voor TAMUT studenten en docenten, zoals weerspiegeld in haar missie. Voor internationale studenten en wetenschappers, het programma beoogt uitdagende academische te bieden, boeiende en lonende educatieve ervaringen door het aanbieden van hoge kwaliteit Engels als Tweede Taal (ESL) docenten en studenten ondersteunende diensten. Door middel van persoonlijke aandacht, onze IEP administratie en docenten streven naar Deelnemer studenten te helpen bij het ontwikkelen van taalkundige, academische en professionele vaardigheden, die zal helpen bij de verwerving van de culturele aanpassing vaardigheden die nodig zijn om te functioneren en te slagen in een mondiale samenleving waarin Engels is de primaire voertaal.

Programma beschrijving

De Intensive Engels Program (IEP) bereidt internationale studenten voor succes in de academische programma's of professionele carrière door het aanbieden van uitdagende academische, boeiende en lonende educatieve ervaringen en studenten ondersteunende diensten. Het biedt mogelijkheden om te studeren in kleine groep omgeving met toegang tot alle campus middelen. Het programma richt zich op de ontwikkeling van het Engels domeinen noodzakelijk voor een effectieve schriftelijke en mondelinge communicatie en kritisch lezen en luisteren. Het richt zich ook op de beheersing van studie en onderzoek vaardigheden, evenals bedreven interculturele communicatie, die nodig zijn voor een optimale tweede taalontwikkeling.

Cursus Beschrijving

De IEP biedt cursussen die een logisch vervolg van het begin tot het intermediair om de geavanceerde aan het college voorbereidende niveau. Het begin, intermediate en geavanceerde niveaus zich richten op het ontwikkelen van fundamentele kennis van het Engels. Cursussen benadrukt vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen van effectieve schriftelijke en mondelinge communicatie zijn. Instructie op dit niveau omvat het onderzoek van de woordenschat, taalstructuren en essentiële elementen in de ontwikkeling van de vier taalvaardigheden (lezen, schrijven, luisteren en spreken). De voorbereiding op de universiteit niveau zal naar verwachting bestaan ​​voornamelijk uit studenten die volledige toegang tot academische opleidingen van de universiteit. In het college voorbereidend niveau, studenten blijven Engels taalvaardigheid te ontwikkelen, met de nadruk op spreekvaardigheid en nauwkeurigheid. Cursussen op dit niveau richt zich op begrijpend lezen van wetenschappelijke teksten, academisch schrijven, en de ontwikkeling van kritisch lezen en luistervaardigheid. Het richt zich ook de verfijning van studievaardigheden en de ontwikkeling van kritisch denken en onderzoeksvaardigheden.

Hoogtepunten programma

 • Lengte van de Studie: 8 week-termen in de zomer, herfst (2 termijnen) en de veer (2 termijnen) en 16 week-termen in de herfst en in het voorjaar semester.
 • Vaardigheidsniveaus: Gaat in geavanceerde niveaus te concentreren op het ontwikkelen van fundamentele kennis van het Engels en de voorbereiding op de universiteit gericht op de ontwikkeling van het Engels taal vaardigheden die nodig zijn voor toelating tot reguliere opleidingen. Studenten worden geplaatst in niveaus op basis van hun plaatsing testscores.
 • Kleine klassen met hoog gekwalificeerde docenten bieden instructie 20 uur per week, van maandag tot vrijdag, begeleiding en persoonlijke academische ondersteuning.

Core Cursussen

Het lezen en woordenschat, grammatica en Schrijven, Communications. De cursussen worden als volgt aangeboden in drie blokken:

 • 08:00-09:15 Communications
 • 09:30-10:45 Lezen en Woordenschat
 • 11:00-12:15 Grammatica en Schrijven

Huisvesting

De behuizing aanvraag kost $ 100. De $ 100 behuizing inschrijfgeld wordt niet terugbetaald. De universiteit vereist dat alle studenten om te leven op de campus, tenzij de student voldoet aan een van de volgende uitzonderingen:

 • Heeft bereikt de leeftijd van 21 jaar voorafgaand aan de eerste klasse dag van klasse elk semester (herfst / voorjaar)
 • Heeft afgerond 60 of meer semester krediet uur voorafgaand aan de eerste dag van de klasse elk semester (herfst / voorjaar)
 • Is ingeschreven in 9 of minder studiepunten voor de herfst of lente semester (student moet vrijstelling bestand voor elk semester inschrijving is 9 of minder studiepunten)
 • Woont bij ouder of voogd binnen 30 mijl van de campus
 • Is getrouwd of heeft kinderen ten laste
 • Ontbering uitzonderingen worden goedgekeurd door het Bureau van Residence Life

Studenten moeten niet van toepassing voor huisvesting totdat de acceptatie brief en alle juridische documentatie voor de aanvraag om het visum zijn per e-mail ontvangen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
16 weken
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Jan. 2020