Intensief Engels programma (ESL) - 25 uur per week

International Language Institute (ILI)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Intensief Engels programma (ESL) - 25 uur per week

International Language Institute (ILI)

Intensief Engels (ESL) Day Program - 25 uur per week

12 Engels levels, plus TOEFL voorbereiding

Maandag tot en met vrijdag 25 uur per week ILI biedt intensieve Engels dag les op twee locaties: Dupont Circle in Washington, DC en Gaithersburg in Maryland. In Washington, DC bieden wij 12 verschillende 4-weekse niveaus, variërend van beginners tot universitair niveau, plus een 8-weekse TOEFL voorbereidingscursus. Elke klasse omvat instructie in de volgende gebieden: luisteren, spreken, grammatica, lezen en schrijven.

Dienstregeling

Intensieve lessen Engels in Washington, DC, met inbegrip van de TOEFL voorbereiding klasse, ontmoeten 5 lesuren per dag, van maandag tot en met vrijdag, 9:00-14:10, met inbegrip van een 15 minuten ochtendpauze en een 45 minuten lunchpauze.

startdata

Nieuwe lessen beginnen officieel om de 4 weken. Echter, kan de student daadwerkelijk in te voeren van het programma iedere maandag. Een plaatsing proef stelt ons in staat om de student te plaatsen op het juiste niveau.

De resterende officiële 2016 start data zijn: 21 november, 19 december. We hebben geen deadlines.

De officiële 2017 start data zijn: 17 januari (dinsdag), 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 5 juni, 3 juli, 31 juli, 28 augustus, 25 september, 23 oktober, 20 november, 18 december. We hebben geen deadlines.

Inschrijving

In te schrijven in een van onze Engels of Test voorbereidingsprogramma's, de student nodig heeft om een ​​aanvraag in te vullen en betaal een $ 50 kosten van de aanvraag. De minimum leeftijd is 14. De applicatie kan online worden ingevuld door te gaan naar onze Online Application pagina, of het ingevulde papieren Aanvraagformulier kunnen worden gemaild of gefaxt. Aankomende studenten kunnen ook komen naar onze school en toe te passen in eigen persoon. We hebben geen deadlines maar als de F-1 visum is vereist de toepassing moet 6-8 weken vóór de gevraagde startdatum worden ingediend. Huisvesting is optioneel en vereist een afzonderlijke toepassing Housing.

I-20 formulier / F-1 Student Visa

De International Language Institute is toegestaan, onder de federale wetgeving, aan personen inschrijven met F-1 student visa. De International Language Institute, echter niet studenten eisen student visa. De I-20 formulier voor een studentenvisum F-1 kan worden afgegeven voor studenten in onze Intensief Engels Day Program, waaronder TOEFL, GRE en GMAT voorbereiding cursussen die minstens 16 jaar oud zijn en zich inschrijven voor een minimum van vier weken. Voor meer informatie over het verkrijgen van een F-1 Student Visa en de vereisten voor het verkrijgen van een I-20 formulier, ga dan naar onze F-1 Visa Information pagina.

PLAATSING TESTEN

Alle nieuwe studenten zijn verplicht om een ​​stage af te leggen op het instituut om hun niveau te bepalen. Deze test is niet online gegeven. Bij voorkeur moet worden genomen voordat de eerste dag van de klas op het instituut.

betaling beleid

Nieuwe studenten: Collegegeld voor de eerste cyclus (4 weken) voor een bedrag van $ 780 (of $ 850 voor de GRE of GMAT) moet volledig worden betaald voor de leerling in de klas is toegestaan. Indien de student zich inschrijft voor minder dan 4 weken, alle collegegeld moet worden betaald voor studenten in de klas is toegestaan.

Vordering

Aan het einde van elke cyclus van vier weken, kan een student overgaan naar het volgende level als hij / zij heeft een graad gemiddelde van 70% en een gemiddelde opkomst van 80%. Als graad gemiddelde van de student minder dan 70%, zal hij / zij nodig heeft om het niveau te herhalen. Als de aanwezigheid van de student minder dan 80%, zal hij / zij nodig heeft om het niveau te herhalen. graad van de student wordt bepaald door het gemiddelde van vijf vaardigheden gebieden: een gemiddelde van de grammatica hoofdstuk testen kwaliteiten, de finale luisteren beoordeling, de finale spreken beoordeling heeft de eindbeoordeling lezen en de laatste schriftelijk assessment.

Certificaten & Evaluaties

Alle studenten die hun programma te voltooien worden beloond met een certificaat van deelname aan het eind van hun studie op aanvraag. Alle studenten worden voortdurend geëvalueerd en een evaluatierapport is beschikbaar op het einde van hun studie. In aanmerking te komen voor een certificaat van deelname of een evaluatie van IAZ ontvangen, moet een student aanwezigheid houden van ten minste 80%.

Vragen?

Neem contact op met onze Admissions Office op + 1-202-362-2505 of ili@ilidc.com.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 - 52 weken
Voltijd
Price
Prijs
780 USD
$ 780 voor 4 weken (100 uur)
Locations
Verenigde Staten - Washington D.C., District of Columbia
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Gaithersburg, Maryland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan