Lees de Officiële Beschrijving

Versterk de veiligheid door instrumentpiloot te worden.

Airbus A320 stuurautomaat instrumentenpaneel en bedieningselementen. Flight Control Unit (FCU) met knoppen, knoppen en knoppen.

Het is een bekend feit dat vliegen 's nachts veel moeilijker is dan overdag vliegen. Dat gezegd hebbende, in zowel Canada als Europa, is een instrumentwaardering wettelijk verplicht om 's nachts te vliegen. Met een instrumentwaardering is een professionele privépiloot niet langer beperkt tot alleen vliegen door visuele referenties. Hij kan nu voor de eerste keer de wolken betreden, alleen vliegen door de instrumenten in de cockpit. Het hebben van een instrumentclassificatie geeft u gemoedsrust tijdens situaties met slecht zicht en lage plafonds.

Alle studenten worden krachtig getraind op instrumentvliegen in onze vluchtsimulator en in een fysiek vliegtuig. Navigatie in zowel een simulator als een daadwerkelijk vliegtuig vereist een grote focus op elk instrument, waardoor de student zijn instrumentvliegvaardigheden kan perfectioneren zonder visuele referenties. Tijdens de training zal de student worden getraind om op instrumenten te vliegen tijdens beklimmingen, afdalingen, rechte en vlakke vlucht, standaard snelheidswisselingen, steile bochten, vasthoudpatronen, precisie- en niet-precisienaderingen, normale procedures, abnormale procedures en noodprocedures. Extra onderwerpen die in deze cursus aan bod komen, zijn ATC-communicatie, navigatie van de ene luchthaven naar de andere, planning vóór de vlucht, planning van de brandstof, instrumenttesten voorafgaand aan het opstijgen, weersevaluatie en Cockpit Resource Management. CRM is het gebruik van alle beschikbare middelen die situationeel bewustzijn, optimale besluitvorming, communicatie, stress en een bespreking van verschillende scenario's omvatten die een instrumentpiloot kan tegenkomen.

Studentenpiloten die een instrumenttraining volgen, worden altijd getraind door een gecertificeerde instrumentpiloot en worden geëvalueerd door hun instructeur op elke vlucht. Alle cursisten moeten voldoen aan de minimale FAA-vereisten en de tijd nemen die nodig is om te zorgen dat ze vertrouwd zijn met instrumentvliegen en een veilige operatie kunnen uitvoeren. De instructeur piloot neemt de uiteindelijke beslissing om te bepalen of en wanneer de student kan worden of zal worden gepland voor zijn schriftelijke examen of vluchttest. We geloven dat het absoluut geen zin heeft om een ​​student door instrumenttraining te haasten, omdat iedereen in zijn eigen tempo leert. Na de licentie wordt de student, nu piloot, geclassificeerd als een professionele privé-piloot met een instrumentwaardering. Het is nu aan jou om je bekwaamheid te behouden door te blijven oefenen wat je hebt geleerd.

De minimale totale geschatte kosten van training

Piper Warrior PA28-161 Cessna Skyhawk C172 Grumman Tiger AG5B Piper Archer II PA28-181
$ 12.015
100% vooruitbetaling (10% korting)
$ 12.204
100% vooruitbetaling (10% korting)
$ 12.771
100% vooruitbetaling (10% korting)
$ 12.582
100% vooruitbetaling (10% korting)
40 uur vliegtuigverhuur 40 uur vliegtuigverhuur 40 uur vliegtuigverhuur 40 uur vliegtuigverhuur
40 uur vlieginstructie 40 uur vlieginstructie 40 uur vlieginstructie 40 uur vlieginstructie
30 uur grondinstructies 30 uur grondinstructies 30 uur grondinstructies 30 uur grondinstructies
Medische certificering Medische certificering Medische certificering Medische certificering
Geschreven test Geschreven test Geschreven test Geschreven test
Checkride Checkride Checkride Checkride
Betaal onderweg: $ 13.350,00 Betaal onderweg: $ 13.560,00 Betaal onderweg: $ 14.190,00 Betaal onderweg: $ 13.980,00

Financiering beschikbaar

Flight Deck van moderne vliegtuigen. Piloten op het werk. Zonsondergangmening van de vliegtuigcockpit.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Legacy Aviation »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
110 uur
Voltijd
Prijs
13,350 USD
Betaal alsjeblieft kosten voor Piper Warrior PA28-161; $ 13,560,00 Betaal onderweg kosten voor Cessna Skyhawk C172; $ 14.190,00 Betaal onderweg kosten voor Grumman Tiger AG5B; $ 13.980,00 Betaal als je gaat kosten voor Piper Archer II PA28-181
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019