Instelling Van De Constructeurs (istructe) Gecharterd Lidmaatschap (cm) Examen Voorbereiding Class - Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Instelling Van De Constructeurs (istructe) Gecharterd Lidmaatschap (cm) Examen Voorbereiding Class - Part-time

University of Bolton

Institution of Structural Engineers (IStructE) Chartered lidmaatschap (CM) Onderzoek Voorbereiding Class - part-time

Er is een significant verschil tussen een junior ingenieur die kunnen uitvoeren van het ontwerp van de individuele structurele elementen en een senior engineer die technische problemen kunnen identificeren en op te lossen met een levensvatbare structurele oplossingen binnen het bereik van een ontwerpopgave, rekening houdend met de structurele stabiliteit, duurzaamheid , esthetiek en kosten. Eén van de doelen van deze cursus is om junior ingenieurs te helpen bij hun reis naar senior engineers geworden.

De cursus is toegankelijk voor alle bouwkundige ingenieurs die hun vaardigheden te ontwikkelen om de structurele regeling ontwerp bevatten. Aangenomen wordt dat alle technici zich inschrijft voor de cursus een goede kennis van het ontwerp van de primaire structurele materialen. De cursus omvat handmatige analysemethoden en handmatige ontwerp-berekeningen. Het stimuleert ook het gebruik van hand getrokken conceptueel ontwerp schetsen en schets details. Tijdens de cursus zal gebruik worden gemaakt van het verleden vragen uit de IStructE CM Examen in tutorials om ingenieurs om nieuwe technieken geleerd op de cursus oefenen.

Er zal een dag lang mock examen waar kandidaten de gelegenheid onder examen omstandigheden een recente examen (waarschijnlijk examen van vorig jaar zijn) nemen zal worden gegeven zijn. Opportunity zal later worden gegeven voor peer-markering en bespreking van het proefexamen scripts (of andere scripts om de sessie gebracht). Marks zal niet worden gegeven door de sessie leiders en het proefexamen is niet verplicht.

De cursus omvat onderwerpen zoals examen techniek, time management en de toewijzing merk, evenals de mogelijkheden voor het gebruik van coaching tutorials. In een sessie, zullen we een of twee ingenieurs die zat en geslaagd voor het examen onlangs op hun ervaring van het onderzoek om te spreken, geven hun suggesties voor geschikte voorbereiding van strategieën en beantwoord enkele van de vragen die moeite kandidaten uit te nodigen.

Twee van de sessies zijn bestemd voor brugontwerp; maar de volgende onderwerpen worden uitgesloten van de cursus: de offshore engineering, silo's, schoorstenen, watertorens en seismische / dynamische problemen.

Ten slotte, zoals de cursus is oefening en zelfstudie gebaseerd, de kandidaten die de meeste energie gestoken in hun bijdragen zullen het meeste uit de cursus te krijgen. "Je krijgt wat je in."

Toelatingseisen

Aanvragers moeten houden BSc (Hons) of Beng (Hons) Civiele Techniek of Structural Engineering en worden in het proces van de voltooiing van de IStructE's Professional Review Interview.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
20 weken
Deeltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates