Inleiding tot literatuur en cultuur: grafische verhalen en magische realiteiten

American College of Norway

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Inleiding tot literatuur en cultuur: grafische verhalen en magische realiteiten

American College of Norway

Let op, je moet als voltijdstudent inschrijven bij The American College of Norway en dat betekent dat je 5 van onze cursussen moet studeren (totaal 15 credits). We zullen met u communiceren om te bespreken welke van onze andere cursussen u graag wilt opnemen.

De cursus zal verkennen Grafische verhalen Als genre, die brede thema's van fantasie bedekken, Magic Realism, En feminisme.

In de eerste plaats zullen we de verschillende vormen van grafische narratieven onderzoeken, waaronder boeken en webverhalen, naast hoe ze verschillen van superheld-comics en Japanse manga. Tijdens deze tijd zullen we ook bespreken hoe het lezen en interpreteren van beelden invloed heeft op ons begrip van de teksten.

Nadat we Graphic Narratives als genre hebben besproken, lezen we enkele voorbeelden die betrekking hebben op thema's Fantasy & Magical Realism, elk met een uniek en duidelijk vrouwelijk perspectief. Studenten zullen onderwerpen overwegen, zoals hoe fantasie en populaire cultuur ons dagelijks leven beïnvloeden, hoe auteurs vrouwen in dit genre uitbeelden en hoe het genre van grafische narratieven onze gesprekken en de nadruk legt op deze onderwerpen.

Van de leerlingen wordt verwacht dat er in de loop van de cursus een aantal korte reacties op de lezingen worden geschreven, samen met twee papieren van verschillende lengtes. Mogelijke teksten kunnen een assortiment korte opmerkingen bevatten over gerelateerde onderwerpen en kernteksten zoals Sta stil, blijf stil; Nimona, Coraline; In het echte leven; en Anya's Ghost.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
1 semester
Deeltijd
Voltijd
Locations
Noorwegen - Moss, Østfold
Startdatum : Jan. 2019, Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019, Aug. 2019
Noorwegen - Moss, Østfold
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan