Ingenieurswetenschappen en natuurwetenschappen internationaal stichtingsjaar

University of Surrey International Study Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ingenieurswetenschappen en natuurwetenschappen internationaal stichtingsjaar

University of Surrey International Study Centre

De Ingenieurs- en Fysische Wetenschappen Internationale Stichting Jaar Leidt tot een breed scala van graden in engineering, wetenschap en wiskunde gerelateerde vakken aan de Universiteit van Surrey.

Core-eenheden

Academisch Engels vaardigheden

Academische Engelse vaardigheden streven ernaar om u grondige opleiding te geven in de taal en aanverwante academische vaardigheden die u in staat stellen uw academische potentieel op de universiteit optimaal te behalen. Deze vaardigheden omvatten de processen van academisch schrijven, effectieve en uitgebreide leesstrategieën, effectieve deelname aan seminars en presentatie van presentaties, en luisteren naar en opnemen van informatie effectief van lezingen. U ontwikkelt ook de nauwkeurigheid en het bereik van de geschreven en gesproken taal die nodig is om taal effectief en adequaat te gebruiken, met duidelijkheid en vertrouwen in een academische context.

Onderwerp-specifieke eenheden

Zuivere wiskunde 1

Leer over rechte lijnen en lineaire vergelijkingen, set theorie en waarschijnlijkheid, statistieken, lineaire programmering, indexen en logaritmes en experimentele wetten.

Toegepaste Wiskunde 1 & 2

Tijdens deze eenheden studeert u geavanceerde vectoren, krachten en evenwicht, relatieve beweging, Newton's bewegingswetgeving, wrijving en werk, energie en kracht, zwaartepunten / centra voor massa- en deeltjesdynamiek.

Electieve eenheden

Om uw Foundation Year programma af te ronden, studeert u ook een van de volgende keuzevakken:

Chemie 1 & 2

Deze eenheden presenteren u voor formules, vergelijkingen en molen, atoomstructuur, introductie van redoxsystemen, thermodynamica en binding. U zult ook betrekking hebben op evenwichten, op zuur gebaseerde evenwichten, kinetica en organische chemie.

Fysica 1 & 2

In deze eenheden kijkt u naar geluid, reflectie, breking, interferentie, diffractie, elektromagnetische golven, sterkte van vaste stoffen, vloeistoffen, warmte en gassen en de structuur van het atoom. U zult ook betrekking hebben op elektrische stroom en lading, potentiaalverschil, weerstand, capaciteit, transistoren en versterkers, elektrische velden, zwaartekrachtvelden, magnetische velden en elektromagnetische velden.

EN

Zuivere wiskunde 2

U zal verder algebra, coördinaten geometrie, trigonometrie, differentiatie, integratie, numerieke methoden en vectoren bedekken.

Progression Routes

U moet aan het einde van het Internationaal Stichting Jaar een IELTS-test afleggen en de vereiste scores behalen. Als u in september 2017 naar uw graad vordert, zijn de onderstaande cijfers uitsluitend voor richtlijnen en kunnen wijzigingen ondergaan.

Leeftijd bij binnenkomst

Je moet 18 op progressie zijn op je bacheloropleiding aan de universiteit

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Guildford, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan