ILM Level 5-certificaat in coaching en mentoring

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Coaching for Change is er trots op dat het de Level 5 Coaching en Mentoring-kwalificatie van het Institute of Leadership and Management (ILM) biedt. Deze kwalificatie is bedoeld om leiders te ondersteunen bij het ontwikkelen van managementcoaching en mentoringvaardigheden, en hen te helpen de verbanden te identificeren tussen coaching, mentoring en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wat doet de ILM-kwalificatie voor niveau 5-coaching?

Deze kwalificatie kan worden verkregen via twee benaderingen:

  1. 7 dagen klassikaal leren;
  2. Een mix van drie dagen lesgeven in een klaslokaal en vervolgens extra tijd besteed aan leren via een interne portal op eigen gelegenheid.

Welke van deze benaderingen u ook neemt, u moet 12 uur van uw tijd besteden aan coaching binnen uw organisatie, waarbij u de praktische ervaring van coaching en het vastleggen van uw werk opbouwt.

Je ontvangt 121 coachinstructies en 'gesuperviseerde sessies' van een toegewijde tutor. Lees meer over de kwalificatie door het ILM Kwalificatieoverzicht te downloaden.

Voor wie is de kwalificatie bedoeld?

Deze kwalificatie is gericht op die in het middenkader en daarbuiten. De kwalificatie is vergelijkbaar met Diploma's van Hoger Onderwijs, Foundation Degrees en Higher National Diploma (HND's).

Hoe meld ik me aan?

Ben je klaar om een ​​ILM Level 5 Coaching Certificate te behalen? Bel dan naar Coaching for Change op 44 1246 808 040 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients sign ... Lees meer

We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients significantly reduce costs whilst sustaining performance in Safety, Quality, Cost, Delivery, Productivity and Morale. Lees Minder
Derby , Doha , Londen , Manchester + 3 Meer Minder