IELTS

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

IELTS

Londen, Torbay, Kaapstad

IELTS staat voor International English Language Testing System en wordt door universiteiten over de hele wereld gebruikt om het taalniveau van niet-Engelstaligen te beoordelen.

Dit is een essentiële vereiste voor Engelstalige universiteiten en het is een internationale kwalificatie erkend door meer dan 9000 organisaties over de hele wereld.

Hier bij LAL kunnen we u helpen met IELTS-examenvoorbereiding en u op de juiste weg helpen naar een universitaire opleiding in het VK. We hebben ervaren leraren, die vele jaren lang IELTS-examenlessen hebben gegeven, een breed scala aan hulpmiddelen en een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving. Onze docenten begrijpen wat IELTS-examinatoren op zoek zijn en kunnen u tips en strategieën geven om uw kans op een goede score te maximaliseren.

De cursus richt zich op het verbeteren van je vaardigheden op alle gebieden van het Engels, inclusief het vermogen om georganiseerd te worden en effectieve tijdmanagementvaardigheden te hebben. De lessen zijn boeiend, vermakelijk, goed gestructureerd en gebaseerd op een verscheidenheid aan activiteiten, gericht op een breed scala aan leerstijlen.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

We have over 30 years' experience of providing excellent language tuition and exciting leisure activities for English learners. With language centres in top English speaking destinations, including Lo ... Lees meer

We have over 30 years' experience of providing excellent language tuition and exciting leisure activities for English learners. With language centres in top English speaking destinations, including London, Boston and Cape Town Lees Minder
Londen , Fort Lauderdale , Kaapstad , Paignton , Boston , Sliema + 5 Meer Minder