Humor en macht in de media de samenleving

Helsinki Summer School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Humor en macht in de media de samenleving

Helsinki Summer School

Humor en Macht in Media Maatschappij

ORGANISATOR:

Department of Social Research, Universiteit van Helsinki

Verwante Degree Programma:

  • Masteropleiding in Global Politics and Communication
  • Politiikan ja viestinnän maisteriohjelma

DATA:

8.-2017/08/24

PRIJZEN:

850-1400 EUR

Met dank aan:

5 ECTS

COÖRDINATOR:

Joonas Koivukoski

Target studenten

De cursus is bedoeld voor masterstudenten van de sociale wetenschappen, media en communicatie, journalistiek, culturele studies, politiek, literatuur, kunst, of sociologie.

Synopsis

Humor, media en macht met elkaar verweven zijn in veel verschillende manieren. Publiciteit van de politiek is leuker gericht dan voorheen, en onze entertainment deals met de politiek meer expliciet. Deze cursus onderzoekt hoe politici, adverteerders, activisten, satirici, en wij als publiek gebruik maken van humor te voelen van actuele onderwerpen en ons leven te maken. De stijgende betekenis van promotionele en populaire cultuur, maar ook humor schandalen en tv satire, worden verkend om een ​​overzicht op de politiek van humor te bieden.

De cursus biedt lezingen en workshops aan de hedendaagse gemedieerde humor analyseren vanuit verschillende perspectieven.

Leerdoelen

Tijdens de cursus zullen de studenten de basisconcepten en theorieën te leren voor het begrijpen van de hedendaagse gemedieerde humor. Door klassieke theorieën van humor de student cognitieve, taalkundige en psychologische functies van humor kan identificeren, terwijl de perspectieven van de sociologie, politicologie en communicatie studies middel om de sociale functies van bemiddelde humor analyseren.

Na afloop van de cursus zullen de studenten in staat zijn om complexe empirische gevallen van bemiddelde humeuren performances en teksten te analyseren. Zij zullen begrijpen hoe bepaalde historische, culturele, politieke en technologische context bieden frames voor humoristische teksten en hun interpretatie. De studenten zullen ook de dubbelzinnige aard van de humor, de paradoxale gevolgen en de tegenstrijdige interpretaties zou kunnen bevorderen erkennen.

Teamwerk, discussies en presentaties zal de studenten om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen in een multiculturele omgeving. Presentaties en individuele werk te ontwikkelen ook analytische en retorische vaardigheden die nodig zijn in de academische instellingen.

Methoden natuurlijk formaat en onderwijs

Lezingen, groepswerk en presentaties, individuele opdracht (een essay en de presentatie)

Middelen en beoordelingscriteria

Pass / fail: op basis van actieve participatie (25%), de groep wok en presentaties (25%) en individuele opdracht (50%)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
17 dagen
Voltijd
Price
Prijs
850 EUR
850-1400 EUR
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan