Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht:

In de huidige snel veranderende en zeer competitieve omgeving, de human resources functie speelt een steeds belangrijkere rol in het uiteindelijke succes van een organisatie of falen. Waar succes was ooit afhankelijk van het vermogen van een organisatie te ontdekken en beheer van natuurlijke hulpbronnen, het succes van vandaag gaat naar de organisaties die het meest effectief te ontdekken en beheren van hun human resources.

Hoewel organisaties op grote schaal erkennen de noodzaak aan te trekken, te beheren en ontwikkelen van mensen, vandaag HR-professionals moeten streven naar veel meer doen. Zij moeten in staat hun organisatie om wereldwijde HR-netwerken op te bouwen om uit te breiden en te bloeien in de internationale arena. Zij moeten ook de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen die voortdurend concurrentievoordeel op te bouwen in een steeds veranderende omgeving. En moet zij waarde toevoegen aan onderscheidend vermogen van de organisatie competenties. Dit programma, aangeboden door de Universiteit van Michigan Business School, leert state-of-the-art HR-praktijken dat uw organisatie de concurrentiepositie zal veilig en verbetering van uw carrière. Als deelnemer in het programma leert u om uw organisatie HR-praktijken af ​​te stemmen met uw algemene strategie, een klantgerichte cultuur te creëren, de waarde van HR-investeringen voor uw bedrijf te articuleren, passen wij de nieuwste technieken om HR management en de focus op de menselijke hulpbronnen uitgiften via-a-vis cross cultural management in een kosmopolitische werkomgeving als in het Midden-Oosten.Wie zou moeten deelnemen

Dit programma is voornamelijk ontworpen voor middle en senior niveau human resource zowel professionals als senior executives functionele zowel in de private en publieke organisaties en instellingen, waaronder, maar niet beperkt tot,

- Senior besluitvormers, zoals directeuren, chief executive officers en presidenten, van wie de rol in de huidige omgeving vraagt ​​om een ​​meer diepgaande kennis van de waarde afgeleid van hu man kapitaal, en dus van de rol van human resources in de strategische besluitvorming en de algehele organisatorische afstemming.

- Midden-tot senior executives (van gebieden als marketing, productie, engineering, verkoop, administratie en strategie, alsmede algemene managers die zijn bevorderd door middel van deze routes) die graag een meer effectieve rol te spelen bij het verbeteren van hun organisatie het menselijk kapitaal en een lijn te brengen met hun algemene strategie

- Wie is verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van human resource strategieën. Eerdere deelnemers van dit programma wereldwijd gehouden onder meer vice-presidenten van de menselijke hulpbronnen, directeuren van de menselijke hulpbronnen, directeuren van human resource strategie, human resource managers, werving directeuren en managers, directeuren van performance management, vice-presidenten van de effectiviteit van de organisatie en ontwikkeling. HR generalisten op elk niveau genieten ook door het bijwonen van dit unieke programma. Je moet bekend zijn met de HR-gebieden en klaar is om nieuwe perspectieven te nemen.


Doelstellingen van het programma

De Human Resource Executive Programme leert state-of-the-art HR-praktijken dat uw organisatie de concurrentiepositie zal veilig en verbetering van uw carrière. Als deelnemer in het programma, zult u leren om:

- Toegang tot actuele HR-management praktijken en het formuleren van plannen voor de verbetering daarvan
- Breng de nieuwste en state-of-the-art technieken in human resource management
- Articulate de waarde van HR-investeringen voor uw organisatie
- Maak een klantgerichte cultuur
- Creëer en uitlijnen van uw HR-strategieën met belangrijke organisatorische strategieën
- Inventarisatie van HR probleemgebieden en alternatieve oplossingen die mana te vergemakkelijken gement processen.
- Herken hoe toekomstige trends in het koppelen van de strategie en HR-management kan uw organisatie invloed

Dit programma is ontworpen om je vaardigheden te verbeteren als een generalist zo goed als u te voorzien van de nieuwste tools die nodig zijn om te slagen in je carrière.


Zie 32 andere vakken van Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
12 dagen
Deeltijd
Prijs
19,700 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019

Mar. 2020