Hospitality management professioneel programma

European School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Hospitality management professioneel programma

European School of Economics

De Professional Programme in Hospitality en Toerisme Management aan de Europese School of Economics biedt een sterke basis in de kennis en instrumenten in business en management die nodig zijn om uit te blinken in deze prime groeigebied zijn. De deelnemers zullen de economische impact van het toerisme en gastvrijheid in een scala aan internationale context te verkennen, en rekening houden met de evoluerende sociale, culturele, economische en politieke factoren, die de industrie beïnvloeden.

Dit programma zal verkennen in de diepte van de rol van Customer Service, Personnel Management, Hospitality Management en International Marketing en Toerisme. De deelnemers zullen in staat zijn om het beleid en de principes die het beste bij het bevorderen van een klantgerichte cultuur en leren hoe je een team met succes in slagen om dit doel te bereiken analyseren en evalueren. De deelnemers zullen ook de ontwikkeling van de vaardigheden die hen in staat stellen om mogelijke trends en valkuilen binnen de industrie en het ontwerp te voorspellen en effectieve strategieën te ontwikkelen om hun marketing strategieën aan te passen.

Modules Aangeboden *:

  • Hedendaagse Hospitality - International Marketing - E-Business & E-Commerce - Evenementen Beheer * Modules kunnen onderhevig zijn aan verandering

Cursus Duur: 3 maanden in de klas loop + minimum 3 maanden stage

Wijze van Levering: Elke module heeft 3 in-class uur per week, voor een totaal van 12/15 uur per week (maandag-vrijdag)

Cursus Beoordeling: Group Project en presentatie

Toelatingseisen:

  • aanvraagformulier
  • High-School Diploma / eerste graad
  • CV / CV
  • Intermediate beheersing van het Engels (TOEFL / IELTS is een plus)
  • Kopie van paspoort / ID-document
  • Drie pasfoto foto
  • Niet-terugbetaalbare £ 50 aanvraagkosten

Maximaal aantal deelnemers: 30 (Om een ​​unieke leerervaring met een verhouding tussen de Professor om studenten te voorzien, niet meer dan 30 studenten worden toegelaten tot dit programma)

Stageprogramma: Na succesvolle afronding van de deelnemers aan het programma kan kiezen voor een 3-maanden durende stage gemonteerd op hun profiel en carrière doelstellingen. Een beoordeling van de ESE Plaatsing Officer zullen zij in aanmerking komen voor een plaatsing te bepalen.

Intensief Engels Cursus (optioneel): ESE Londen biedt een Engels Foundation Course, die begint op 5 weken voor de aanvang van het programma startdatum. Studenten kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan één of meerdere weken, en kan besluiten tot volledige of halve dag instructie te doen.

Credits & Erkenning: Na afronding van het programma, zullen de deelnemers worden beloond met een ESE Certificering van een succesvolle afronding van het programma.

Aanmeldingsprocedure: Voor het aanvragen van de cursus worden de kandidaten verplicht in te vullen een online aanvraagformulier en een niet-terugbetaalbare aanvraag in te dienen met een vergoeding van £ 50,00.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Mar. 2019
Duration
Duur
3 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,000 EUR
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Milaan, Lombardije
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Rome, Lazio
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates