Hoogwaardige Opleiding Cyclus In Web Applicatie Ontwikkeling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Hoogwaardige Opleiding Cyclus In Web Applicatie Ontwikkeling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Achtig programma en wil het je beroep te maken?

De Higher Level Opleiding in Web Application Developmentspecialist Digital Design en User Experience, Je hoe je een programmeur met geavanceerde kennis in digitaal ontwerp, één van de meest gevraagde markt profielen worden. Ontwikkel je communicatie en creatieve vaardigheden en te leren, door middel van specifieke technologieën en ontwikkelomgevingen, om applicaties voor alle besturingssystemen en mobiele platforms te ontwikkelen en te verbeteren. Gaat u aan boord concepten als usability en user experience tijdens het graven in het digitale ontwerp en de informatiesystemen, het genereren van technologische oplossingen voor alle platformen.

web app

Gericht op jonge mensen die willen hun professionele werk op het gebied van de programmering en de ontwikkeling van software te begeleiden op het gebied van de creatieve industrie. IED Madrid, als Superior Design Center vult technisch onderwijs met specifieke opleiding in digitaal ontwerp, het creëren van professionals met een dubbel profiel.

Waarom deze cursus te bestuderen?

We trainen programmeurs gespecialiseerd in digitaal ontwerp, zodat u in staat om te gaan met de autonomie van de ontwikkeling van specifieke visuele componenten voor alle software ontwikkeling.

We hebben een laboratorium uitgerust met de nieuwste technologieën voor de programmering in multiplatform-omgevingen.

We rekenen op een theoretische en praktische opleiding en de ontwikkeling van echte projecten met bedrijven als een leermoment.

Kies voor een blended learning door middel van ons onderwijs, een evenwicht tussen gekwalificeerde en erkende professionals actief kenmerk van de specifieke methodiek doceerde aan de IED Madrid.

Studie IED Madrid betekent leven met alle takken van het ontwerp in een bevoorrechte ruimte, een creatieve ervaring en een unieke kans om onze studenten te bieden.

Career Outlook: Software-ontwikkeling op het gebied van de creatieve industrie. Uitvoering van specifieke visuele componenten voor de ontwikkeling van software. Ontwikkelaar van multimedia-applicaties, games en applicaties aangepast voor mobiele apparaten. Schepper van graphics en multimedia componenten voor de integratie in verschillende toepassingen content. Manager en database administrator.

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)


Laatst bijgewerkt op February 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,300 EUR
Locations
Spanje - Madrid
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan