Hoogwaardige Opleiding Cyclus 3D Animaties, Games En Interactieve Omgevingen

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Hoogwaardige Opleiding Cyclus 3D Animaties, Games En Interactieve Omgevingen

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Heeft u de effecten en animaties die u ziet in de films en willen weten hoe ze gedaan hebben imponeren? Deze nieuwsgierigheid kan een beroep worden en neem je mee in de animatie-industrie en videospelletjes.

animatie

Met de Higher Level Opleiding in 3D animatie, games en interactieve omgevingenSpecialist Video vindt u de nodige kennis om leven te geven aan interactieve multimedia projecten te verwerven, het genereren van virtuele ruimtes en 2D en 3D-animatie, post-productie controleprocessen en monitoren van de effecten van het bewerken. En dit alles terwijl je voor het eerst kennis met de spannende wereld van game design en kennen de nieuwste tools die nodig zijn om applicaties en games op elk platform te ontwikkelen.

Gericht op jonge mensen die op zoek zijn om hun professionele activiteiten te ontwikkelen op het gebied van audiovisuele productie (film, televisie en video), video game, 2D- en 3D-animatie, interactieve en niet-interactieve multimedia, en reclame en aanverwante bedrijven met internet en nieuwe media.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Wij zijn gespecialiseerd in 3D animatie en interactieve omgevingen technici, en ook laten we u zien hoe u uw kennis in te voeren in de gaming industrie en gaming toe te passen.

We hebben een laboratorium uitgerust met de nieuwste technologieën voor het genereren van multimedia-inhoud en entertainment, evenals het bewerken en postproductie faciliteiten.

We rekenen op een theoretische en praktische opleiding en de ontwikkeling van echte projecten met bedrijven als een leermoment.

Kies voor een blended learning door middel van ons onderwijs, een evenwicht tussen gekwalificeerde en erkende professionals actief kenmerk van de specifieke methodiek doceerde aan de IED Madrid.

Studie IED Madrid betekent leven met alle takken van het ontwerp in een bevoorrechte ruimte, een creatieve ervaring en een unieke kans om onze studenten te bieden.

Career Outlook: Schepper van 2D- en 3D-animaties. Het genereren van virtuele ruimtes. 3D special effects technicus. Ontwikkelaar van multimedia-toepassingen en audiovisuele producten. Redacteur van interactieve en niet-interactieve multimediale audiovisuele inhoud. Ontwikkelaar en game designer.

TAAL CURSUS: SPAANS

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,900 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan