11

Laat u inspireren en ontdek uw creativiteit met kunst!

Wij bieden een breed scala aan spannende en uitdagende beeldende kunst cursussen gerund door een energieke en enthousiaste team van docenten die het beoefenen van kunstenaars en freelance commerciële ontwerpers en fotografen. Of u nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent, zult u in staat om uw technische vaardigheden uit te breiden en het vertrouwen in uw creatieve vermogen op te bouwen. Je kunt een cursus van veel kunst en fotografie gebieden kies, en studie hetzij overdag of 's avonds. U wordt aangemoedigd om materialen, methoden en technieken verkennen in een uitgebreid aanbod van zowel gecertificeerde en niet-gecertificeerde kunst en design cursussen.

Onze Fine Art kwalificatie cursussen bieden een unieke kans voor degenen die wensen om hun artistieke loopbaan beginnen met een uitdagende en lonende periode van studie.

Cursusoverzicht

Deze cursus is gelijk aan het eerste jaar van een Fine Art BA cursus. De Btec HNC is gespecialiseerd in kunst en stelt studenten in staat om hun ideeën in tekenen, schilderen, beeldhouwen, video en grafiek na te streven. De belangrijkste cursus docenten beoefenen en exposerende kunstenaars. Andere gespecialiseerde docenten binnen het college ook bijdragen aan de cursus. Ten grondslag liggen aan de cursus zijn eenheden in Contextuele Studies (hedendaagse kunst context) en de beroepspraktijk. De nadruk in de gehele is op het verwerven en ontwikkelen van creatieve en technische vaardigheden door middel van onderzoek en studio projecten. Er is een kans om het werk in twee tentoonstellingen te tonen tijdens de cursus. "Het programma is modern gevoel, het bevorderen van een hoge prestatie en een sterke individualiteit onder studenten, de best presterende studenten produceren ambitieus, conceptueel en formeel strenge werk" Chris Hunt, externe beoordelaar.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: ma / di 10:00-16:00
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
30 weken
Deeltijd
Prijs
8,500 GBP
Volledige Fee £ 5950; Niet-EU-Fee £ 8500