Hogere nationale certificaat in de beeldende kunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

11

Laat u inspireren en ontdek uw creativiteit met kunst!

Wij bieden een breed scala aan spannende en uitdagende beeldende kunst cursussen gerund door een energieke en enthousiaste team van docenten die het beoefenen van kunstenaars en freelance commerciële ontwerpers en fotografen. Of u nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent, zult u in staat om uw technische vaardigheden uit te breiden en het vertrouwen in uw creatieve vermogen op te bouwen. Je kunt een cursus van veel kunst en fotografie gebieden kies, en studie hetzij overdag of 's avonds. U wordt aangemoedigd om materialen, methoden en technieken verkennen in een uitgebreid aanbod van zowel gecertificeerde en niet-gecertificeerde kunst en design cursussen.

Onze Fine Art kwalificatie cursussen bieden een unieke kans voor degenen die wensen om hun artistieke loopbaan beginnen met een uitdagende en lonende periode van studie.

Cursusoverzicht

Deze cursus is gelijk aan het eerste jaar van een Fine Art BA cursus. De Btec HNC is gespecialiseerd in kunst en stelt studenten in staat om hun ideeën in tekenen, schilderen, beeldhouwen, video en grafiek na te streven. De belangrijkste cursus docenten beoefenen en exposerende kunstenaars. Andere gespecialiseerde docenten binnen het college ook bijdragen aan de cursus. Ten grondslag liggen aan de cursus zijn eenheden in Contextuele Studies (hedendaagse kunst context) en de beroepspraktijk. De nadruk in de gehele is op het verwerven en ontwikkelen van creatieve en technische vaardigheden door middel van onderzoek en studio projecten. Er is een kans om het werk in twee tentoonstellingen te tonen tijdens de cursus. "Het programma is modern gevoel, het bevorderen van een hoge prestatie en een sterke individualiteit onder studenten, de best presterende studenten produceren ambitieus, conceptueel en formeel strenge werk" Chris Hunt, externe beoordelaar.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: ma / di 10:00-16:00
Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Lees meer

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Lees Minder