Hoe te tekenen uit het model: ontwikkelingsstoornissen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

11

Onze Tekenen & schilderen cursussen hebben als doel om voor elk wat wils te bieden.

Voor de beginner die wil leren over een nieuwe expressieve medium of voor de meer ervaren beoefenaar die de kans om te experimenteren en vind opbouwende kritiek wil. Onze cursussen zorgen voor beginners en ervaren beoefenaars om samen te werken het verkennen van verschillende schilderen materialen, technieken en vakdisciplines.

Tekenen is een essentiële vaardigheid dat al onze artistieke en creatieve inspanningen ten grondslag ligt. De tekening laat ons toe om expressief en beschrijvend zijn, om te verkennen en te communiceren. Wij bieden een scala aan tekenlessen die u zal toestaan ​​om te tekenen oefenen met begeleiding en ondersteuning te onderzoeken. Onze tekening cursussen zijn geworteld in de gevestigde praktijk, maar omarmen innovatie en experimenten.

Het leven tekenen en schilderen les te geven leerlingen de mogelijkheid om te studeren en te werken vanuit de menselijke figuur en verken verschillende media, materialen en technieken. Puttend uit de figuur kan inspireren veel verschillende vormen van artistieke onderzoek; uit een verkenning van de identiteit voor een goed begrip van de menselijke lichamelijkheid. Observatie, samenstelling, meet- en meningsuiting zijn belangrijke elementen en poses zijn ook een historische referentie en de context gegeven.

Geen bijzondere school of kunstfilosofie regelt onze koers voorziening met uitzondering van een inzet voor de kwaliteit van de leerervaring.

Art materialen zijn niet inbegrepen in de cursusprijs inbegrepen, maar basic materialen kunnen worden gekocht bij het college tegen redelijke prijzen. Eventuele extra kosten zullen in de loop outline of op gesprek en advies sessies worden vermeld. (Let op: voor het leven tekenlessen een naakt model wordt gebruikt.)

Cursusoverzicht

In een kritische en ondersteunende omgeving zal deze cursus de ontwikkeling van individuele expressieve interpretatie aan te moedigen bij het werken uit het leven model. Door middel van een reeks van tekening activiteiten en oefeningen van deze cursus zal zich richten op het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en technieken voor observationele tekenen. Het onderzoeken van factoren, zoals de uitdrukking gelieerd aan het gebruik van het medium en de oprichting van een hedendaagse en historische context voor het leven tekenen.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: Ma 10:00-12:30
Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Lees meer

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Lees Minder