Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht
'Succes te behalen via het maximaliseren van people skills'

High Performance People Skills for Leaders zal u helpen om mensen begrijpen de impact die je hebt op andere en laten u zien hoe u strategieën te ontwikkelen om vaardigheden te verbeteren van uw mensen.

Dit is een hands-on, praktisch Leadership Development Program, dat een ondersteunende leeromgeving waarin je kunt bekijken en bespreken de uitdagingen en successen die je gezicht in de dag-tot-dag management van uw medewerkers creëert.


Van de week planning voor uw leiderschap ontwikkeling zorgt ervoor dat uw individuele leerbehoeften en het beheer uitdagingen zijn erkend.

De intensieve ontwikkeling van leiderschap programma is uitdagend en veeleisend. Voor sommigen kan vertegenwoordigen een nieuw begin in hun professionele leven.


Inhoud

Wees jezelf met meer vertrouwen en effectiviteit.

Deze ontwikkeling van leiderschap programma is gebaseerd op een krachtig model van persoonlijke effectiviteit. Het bestaat uit drie onderdelen, die elk een set van vaardigheden die het programma is ontworpen om:

1. Interpersoonlijke problemen op te lossen.
Dit kan alleen bereikt worden door te vertrouwen in uw zelfkennis en inzicht in anderen. Deze stellen u in staat om de beste strategieën te ontwikkelen voor het beïnvloeden en motiveren van mensen, en voor de aanpak van problemen in de meest effectieve manier mogelijk te maken.

2. Praktische toepassingen.
We maken gebruik van praktische oefeningen in plaats van simulaties en er is een consequente nadruk op je praktisch toepassen van het leerproces aan uw eigen werk uitdagingen en problemen. Je onderzoeken en leren van het werk van uw 'real life' problemen - elke deelnemer brengt een kaart van hun organisatorische structuur en een 'people probleem' te worden onderzocht bij het programma.

3. Persoonlijke feedback.
Voordat het programma een 360-graden enquête zal worden ingevuld door uw collega's om gegevens op uw managementvaardigheden en ontwikkeling nodig heeft. Je zult leren over hoe mensen uw sterktes en zwaktes zien en de gelegenheid hebben om strategieën te ontwikkelen om uw invloed op anderen te vormen en hoe je gezien.

Zelfkennis.
Betekent dat het bewustzijn van je eigen unieke persoonlijke vaardigheden en middelen. Dit programma is niet over het maken van u een ander persoon, maar om u te helpen 'jezelf zijn' met meer vertrouwen en effectiviteit.

Inzicht in anderen.
Is de set van vaardigheden en activiteiten die u zullen helpen in een van de moeilijkste aspecten van het beheer - hoe afstemmen van uw aanpak van de unieke vooroordelen en de motieven van elk afzonderlijk werk je met, of rechtstreeks verslag, klant, peer
of baas.

Doelgroep

Deze ontwikkeling van leiderschap programma is vooral gericht op senior professionals of managers voor wie interactie met andere mensen is een belangrijk onderdeel van je rol. Uw positie is een waar u behoefte aan effectieve werkrelatie op te bouwen, binnen uw organisatie en / of met klanten u te maken met regelmatig.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
6 dagen
Deeltijd
Prijs
5,950 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019