Lees de Officiële Beschrijving

Bent u klaar voor een verandering? Probeer je om alles te doen, nog een gevoel diep van binnen dat er grote delen van je leven die niet goed gaat op alle?

Je bent een leider, een leider met potentieel. Je staat op een kruispunt in je carrière en je je afvraagt of de offers te maken naar het volgende niveau zijn de moeite waard.

Neem een eerlijke blik op jezelf en beseffen de eerste plaats dat intenties niet hoe je beoordeeld. Acties zijn. Uw beste volgende stap is om uit te vinden hoe je acties worden gezien door anderen - en dan te verduidelijken, voor jezelf, wie je bent en wat je wilt in je leven thuis en op het werk.

Het Women's Leadership Program, ontworpen voor en bemand door vrouwen, brengt de krachtige evaluatie en feedback tools gevonden in andere Center-programma's, in combinatie met onderzoek gebaseerde inhoud die centra op vraagstukken en percepties uniek is voor u en vrouwen zoals jij.

U vindt waar je sterk bent en waar je moet verbeteren. Verken je de keuzes en afwegingen die je gezicht als u uw persoonlijke en professionele leven jongleren. U leert hoe u effectiever de macht en invloed die je hebt in uw organisatie te gebruiken. Het belangrijkst, verlaat u met een strategie voor de toekomst - en een netwerk van vrouwen net zoals u, vrouwen die je terecht kunt voor advies en hulp in de toekomst.

Het hebben van het "alles" mag niet worden een optie, maar je kunt hebben wat belangrijk is.

Het Women's Leadership Program kunt u laten zien hoe.

Uitkomsten

  • Krijgen een eerlijk beeld van uw sterke punten en ontwikkelingsbehoeften, die zal u toelaten om de prioriteiten te ontwikkelen, binnen uw gehele zelf - niet alleen je werk persona.
  • Ontwikkeling van het leiderschap vaardigheid van geven en ontvangen van constructieve feedback.
  • Leer hoe te leiden met authenticiteit, het verhelderen van je persoonlijke waarden en hoe ze passen binnen de organisatiecultuur.
  • Nieuwe keuzes maken voor investeringen van persoonlijke energie gebaseerd op een onderzoek van compromissen en beloningen.
  • Leer hoe u de vooroordelen en ongemakken in verband met de uitoefening van politieke overwinnen know-how, alsmede strategieën voor het gebruik uw macht en invloed effectiever binnen uw organisatie.
  • Leer van zorgvuldig gestructureerde peer feedback sessies, waarin behavioural data te vergelijken met de gegevens van examens te verzorgen.
  • Neem deel aan een video-opname sessie, die u zal helpen beter uw vaardigheden beïnvloeden begrijpen.
  • Deelnemen aan een halve dag lichaamsbeweging in de buitenlucht, die u toestaat om de praktijk van de nieuwe gedrag dat u hebt geleerd.
  • Deel te nemen in een een-op-een sessie met een gecertificeerde CCL feedback coach, die u zal helpen begrijpen en toepassen van de beoordeling van gegevens en wat je geleerd hebt tijdens de week.

Doelgroep

Midden-tot senior-level vrouwelijke managers die willen sterker leiders te worden door middel van een feedback-intensieve leerervaring.
Zie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
6,200 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet