het SHRM leersysteem phr / sphr voorbereiding op het examen-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De SHRM Learning System PHR / SPHR Exam Preparation Program
Certificate Program

Ten minste twee jaar van de vrijgestelde-niveau ervaring op te schrijven voor de Professional in Human Resources examen.

CSULB's University College en Extension Services, in samenwerking met SHRM ®, biedt een geweldige kans om nieuwe instrumenten te verkrijgen voor een succesvolle functievervulling in de steeds veranderende vak van Human Resource Management. De SHRM Leren SystemT is ontworpen om deelnemers ter voorbereiding van de Professional in Human Resources (PHR) onderzoek en de Senior Professional in Human Resources (SPHR) onderzoek te helpen. Beide onderzoeken worden gesponsord door de Human Resources Certification Institute (HRCI), een filiaal van de Society for Human Resource Management. Elke module maakt gebruik van het SHRM Leren SystemT. HR-professionals zal evalueren en verfijnen hun professionele kennis en vaardigheden en verbreden hun perspectief en kennis van het veld.

Wie zou moeten deelnemen?

 • Ervaren HR-professionals
 • HR-professionals op zoek naar professionele ontwikkeling te verbeteren of het voorschot van hun loopbaan
 • HR-professionals van plan om de PHR of SPHR certificering examens af te nemen

Voordelen van certificering opnemen

 • Erkenning van professionele ontwikkeling
 • Kans voor loopbaanontwikkeling
 • Bewijs van beheersing van HR-kennis
 • Toont aan ervaring en samenwerking mpetence op het gebied van HR

U ontvangt:

Een certificaat van voltooiing, uitgereikt door CSULB in samenwerking met SHRM ®. Een score van 70% of beter op het examen nodig is om een ​​certificaat of krediet krijgen.

Cursus Inhoud

De certificatie programma bestaat uit zes modules instructie omvat de volgende gebieden van HR:

 • Strategisch Management
 • Workforce Planning en Werkgelegenheid
 • Human Resource Development
 • Total Rewards
 • Medewerker en arbeidsverhoudingen
 • Risk Management
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Het College of Business Administration is een leer-learning gemeenschap van geleerden die een divers studenten om uit te blinken academisch en professioneel bereidt in een dynamische internationale om ... Lees meer

Het College of Business Administration is een leer-learning gemeenschap van geleerden die een divers studenten om uit te blinken academisch en professioneel bereidt in een dynamische internationale omgeving. Wij streven ernaar het college van keuze geworden voor het bedrijfsleven studenten in Zuid-Californië door het verstrekken van hoge kwaliteit leer-en onderzoeksomgeving met een mondiaal perspectief en bijdragen tot de regionale economische ontwikkeling. Basic Facts & Figures Het College of Business Administration (CBA) is een van de zeven colleges van California State University, Long Beach (CSULB). Als de grootste single-campus van de California State University-systeem, CSULB is een uitgebreide, vier jaar instelling die is opgericht als de Los Angeles-Orange County State College in 1949 de gebieden van Orange County en het zuidoosten van Los Angeles County dienen. Business studies aan de California State University, Long Beach begon in 1949 met 24 business studenten en vier docenten, goed voor een zevende van de campus bevolking. Bedrijfskunde maakte deel uit van het Social Science Division vanaf het begin tot 1957, toen de divisie afdeling Business en Sociale Wetenschappen hernoemd. In 1958, de twee academische gebieden splitsen en Business Administration werd een divisie in zijn eigen recht, met dr. S. Austen Reep als stichtend decaan. Tegen het midden van de jaren 1960, de business school moest dicht bij de 3800 studenten bedrijfskunde, 29 full-time docenten, en 13 part-time docenten. Vandaag de dag, het College of Business Administration is de thuisbasis van bijna 5.000 bedrijven majors, waaronder ongeveer 400 afgestudeerde studenten en 140 full-time-equivalent docenten en personeel. Lees Minder