Het Recht Op Communicatie - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Het Recht Op Communicatie - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Het recht op communicatie - Advanced Professional Development [Level HE7] part-time

Deze cursus is gericht op het recht op communicatie als een fundamenteel mensenrecht en de wijze waarop andere rechten worden gerealiseerd.

Alle mensen communiceren, maar de waarde toegeschreven aan de verschillende vormen van communicatie maakt de communicatie zinvolle tussen verschillende deelnemers. De overheid het initiatief 'Skills for Life' werkt vanuit een set van aannames over geletterdheid en vaak presenteert zoals onderwijs- en leerstrategieën als niet-problematische en lokaliseert het tekort binnen de individuele leerlingen. Deze cursus tracht te identificeren en analyseren van de problematische aard van de context van de communicatie. Het versterkt de noodzaak om de gelijke waarde te plaatsen op verschillende communicatiemiddelen. Wanneer er geen zinvolle communicatie opvoeders hebben een grotere verplichting om mee te werken met individuen om de communicatie mogelijkheden van waaruit ze kunnen toegang krijgen tot de wereld om hen heen te creëren.

Tijdens deze cursus krijgt u een inzicht in de beschrijving en analyse van de sociale en medische model van invaliditeit te ontwikkelen; analyseren verschillende communicatiemiddelen voor mensen met motorische stoornissen en andere beperkingen, in het bijzonder de mensen die niet het gesproken woord niet gebruiken; en analyseren van de betekenis van de communicatie bij de toegang tot de rest van de wereld.

Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een certificaat van het krediet worden toegekend voor 20 studiepunten op niveau HE7. Daarnaast kunt u deze credits gebruiken in de richting van één van de Masters in het onderwijs graden aangeboden door de Universiteit van Bolton.

De inclusieve context waarin deze cursus wordt geleverd streeft naar de bredere vraagstukken binnen de verschillende sectoren van het onderwijs te reflecteren, waar de voortdurende strijd voor inclusief onderwijs is een dagelijkse realiteit. Dit is waar mensen zetten hun recht om bij te dragen aan de gewone onderwijssystemen worden ontzegd en het begrip 'speciale' te verwerpen.

Deze cursus biedt: een grondig onderzoek van de structuren en de wetgeving die de toegang van invloed zijn, of anderszins, educatieve diensten voor mensen die moeite hebben met hun communicatie gewaardeerd ervaren; een evaluatie van de evaluatiemethoden gebruikt om oordelen over het individu te maken waar er weinig of geen bewijs dat zinvolle communicatie heeft plaatsgevonden met de betrokkene; een appreciatie van de aanpak vergemakkelijkt de communicatie en training, gebruik gemaakt van een methode met mensen die geen spraak niet gebruiken en andere waardeverminderingen en kan als autistisch worden geëtiketteerd.

Deze module is onderdeel van een suite van professionele ontwikkeling cursussen aangeboden door de Universiteit van Bolton die de hedendaagse kwesties en ontwikkelingen in het onderwijs. De modules zijn ontworpen om u uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en kennis als je verder in je carrière en neem het op een hogere mate van verantwoordelijkheid.

Om een ​​Masters in het onderwijs award te krijgen wat je nodig hebt 180 studiepunten; 120 studiepunten van de onderneming geavanceerde professionele ontwikkeling cursussen of andere geselecteerde modules en 60 studiepunten van de voltooiing van een proefschrift. Er moet een evenwicht tussen wat optie en core modules genoemd, maar dit is eenvoudig en het programma Leader kan adviseren. De cursussen kunnen worden genomen over een aantal jaren, aan te passen aan je carrière en work / life balance. De meeste part-time studenten krijgen hun Masters kwalificatie in 2 tot 3 jaar, maar u kan tot 5 jaar als je wilt.

U krijgt toegang tot 24/7 IT-faciliteiten en campus-brede WiFi, evenals een-op-een ondersteuning van professionele en zeer ervaren docenten hebben.

Toelatingseisen

Deze cursus is open voor iedereen die geïnteresseerd is in de rechten van mensen met een verstandelijke beperking en / of een handicap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
14 weken
Deeltijd
Price
Prijs
600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates