Lees de Officiële Beschrijving

Wat is er nodig om een ​​bedrijf te leiden naar Fortune's lijst van 100 beste bedrijven om in Amerika te werken? Heeft Southwest Airlines de markt gehaald op klantenservice en inzet van medewerkers? En kunnen de lessen uit de zuidwestelijke cultuur in uw werkplek worden gedupliceerd?

De meeste mensen vinden het niet mogelijk dat een bedrijf van je houdt, en veel begrijpen niet hoe je van een bedrijf kan houden, aldus de voormalige CEO Herb Kelleher. In feite leven veel mensen vandaag in 'corporate fear', bang dat ze fouten kunnen maken en hun carrière kunnen tanken. De film, het is zo simpel, laat zien dat het mogelijk is om die angst om te houden van liefde te veranderen.

De film brengt u achter de schermen bij Southwest Airlines om erachter te komen waarom ze een van de meest gewilde werkgevers in de natie zijn, en een van de meest succesvolle en bewonderde organisaties ter wereld! Van de nieuwste medewerker aan de CEO, is er iets in It's So Simple voor iedereen!

Het is zo simpel laat zien hoe vertrouwen, respect en ondersteuning onder medewerkers de productiviteit en het behoud verbeteren en de klantenservice en groei verbeteren. Het gebeurt allemaal door werknemers de vrijheid te geven om hun werk goed te doen, de vrijheid om te leren van fouten en de vrijheid om hun werk te houden!

Doe mee als we kijken naar de zes factoren die het organisatorische leven kunnen veranderen, waaronder:

Leiderschap

Verantwoording

Visie

Klantenservice

Kwaliteit en productiviteit

Verandering

Hoor het van de werknemers van het zuidwesten, en ontdek hoeveel van het op uw organisatie kan worden toegepast.

Nieuwe data die aangekondigd moeten worden


Zie 31 andere vakken van University of Tulsa College of Business Administration »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
1 dag
Deeltijd
Prijs
175 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum