Helikopterpilootprogramma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geïnteresseerd om helikopterpiloot te worden?

Er wordt vaak gezegd dat het beste kantoor een cockpit is. Helikopterpiloot zijn wordt geleverd met een prachtig uitzicht, ongelooflijke vrijheid en adrenaline-pompend avontuur. Een machine de lucht in nemen is spannend en soms levensveranderend. Geen wonder dat er vanaf 2020 een explosieve vraag is naar piloten.

Volgens grote luchtvaartbedrijven zoals Boeing en Airbus zal de vraag naar helikopterpiloten tussen 2020 en 2036 stijgen, waardoor er een tekort zal ontstaan van meer dan 49.000 piloten. Maar waarom?

Het is omdat de behoefte aan piloten wereldwijd toeneemt, maar er zijn maar weinig door de FAA goedgekeurde scholen die helikopterpiloten trainen. Tegelijkertijd gaan veel piloten met pensioen, waardoor het tekort nog groter wordt.

Dit is misschien wel een van de beste kansen om piloot te worden sinds helikopters zijn uitgevonden. Maar wat is er nodig om piloot te worden?

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Lees meer

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Lees Minder