hedge funds-programma

London Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

hedge funds-programma

London Business School

Programma overzicht
Gevorderde kennis van de laatste onderzoeksvragen

&nbsp

De hedge funds programma probeert te verklaren waarom hedgefondsen zijn zo aantrekkelijk in de afgelopen jaren en overweegt of deze prestaties duurzaam is.

&nbsp

Beginnen met een overzicht van de hedge fund-industrie, het overzicht van de verschillende hedge fund investeringen modellen bestaan. Vorderingen in het onderzoek zijn ingevoerd om een allesomvattend kader dat een breed scala van hedge fund strategieën omvat vast te stellen.

&nbsp

Dit kader wordt vervolgens gebruikt om aan te tonen hoe hedge fund investeringen modellen verschillen van die van beleggingsfondsen en hoe alpha kan worden gemeten. Het programma is gebaseerd op het onderzoek uitgevoerd op de BNP Paribas Hedge Fund Centre.

&nbsp

&nbsp

Mede-gesponsord door CFA Institute


Het programma is zowel academisch rigoureus en afgestemd met de beroepspraktijk. CFA Institute leden die het programma compleet krijgt 24 verdere professionele ontwikkeling credit-uren.

&nbsp

Inhoud


Het programma profielen beleggers in hedge funds en analyseert hoe ze selecteren van gegevens en indexen om hedge fund prestaties te meten. Het geeft de specifieke criteria die betrokken zijn bij de hedge fund manager selectie proces en de daaruit voortvloeiende contractuele onderhandelingen. Functies, zoals high watermark of hurdle tarieven, die specifiek zijn voor hedge funds, worden geïntroduceerd.

&nbsp

Tijdens het aanbrengen van het programma zullen de deelnemers gevraagd om drie vragen die ze zou graag het programma antwoord te zien in te dienen. Faculteit zal dan gebruik maken van deze vragen aan de nadruk te leggen op specifieke thema's te bepalen.

&nbsp

Belangrijke onderwerpen zijn onder meer:

 • terug een onderverdeling in de alfa-en bèta een heel scala van hedge fund trading strategieën met behulp van geavanceerde statistische technieken
 • persistentie van alfa-, of leeftijd, kapitaalstromen, en de grootte gekwetst alpha
 • hoe prikkels van de managers (delta van de call-optie van de incentive fee contract) betrekking hebben op toekomstige prestaties
 • het effect van de veranderende verwachtingen van de beleggers en regelgeving (UCITS III)
 • wat de Futur e van de industrie kan worden gegeven van de replica's of klonen die worden aangeboden.


Voordelen


Voordelen voor deelnemers


Het programma is gebaseerd op de nieuwste onderzoek zowel aan de London Business School en andere vooraanstaande universiteiten, en weerspiegelt de meest recente denken geven u de expertise om voorop te blijven lopen.

 • diversiteit van de cursisten betekent dat u een echt internationaal perspectief te krijgen over diverse onderwerpen met betrekking tot hedgefondsen
 • real life business cases en de interactie met deelnemers uit de hele wereld zorgen voor nieuwe inzichten
 • bouwen van een netwerk als deelnemers aan het programma zijn alle actief in de industrie vandaag en blijft goede contacten
 • krijgen zowel de academische en praktische inzichten tot een evenwichtig perspectief te bereiken
 • ontmoeten en praten over de actuele kwesties en ontwikkelingen in de hedge fund-industrie met vooraanstaande academici en professionals uit de industrie.

Voordelen voor de sponsors en werkgevers


Toonaangevende business school opleiding brengt een gedegen technische expertise om uw organisatie.

 • concrete programma's te brengen onmiddellijke voordelen: deelnemers aan het programma zal kunnen toepassen wat ze geleerd hebben zodra ze weer terug naar het kantoor
 • leren naast andere spelers in de bedrijfstak en het bespreken van het echte leven business cases zal hen in staat stellen om tot nieuwe inzichten over hoe de uitdagingen en problemen aan te pakken.

&nbsp

Doelgroep


De meeste deelnemers hebben enige voorkennis van hedgefondsen en hun investeringen stijlen, trading strategieën, structuren en methoden compensatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 dagen
Deeltijd
Price
Prijs
3,350 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates